Estanys d’Almenara: Visita guiada el 22 de Maig

22/05/2022

22/05/2022

11:00 A 13:00

Espai Natural Els Estanys d’Almenara, Almenara, Espanya

https://accioecologista-agro.org/

Gratuït

963 917 864

Event Descripció

Vine, viu i descobrix esta primavera els Estanys d’Almenara!

Vist l’èxit de la primera edició, en la qual van participar més de 250 persones, esta primavera. Acció Ecologista Agró reprèn amb el suport de Caixa Popular la campanya de visites guiades gratuïtes. D’ullal a ullal, per a informar dels valors naturals dels Estanys d’Almenara i conscienciar i sensibilitzar de la importància i la fragilitat d’este espai mediambiental.

Com tots els diumenges d’abril, maig i juny, d’11.00 a 13.00 hores, el pròxim 22 de maig t’esperem en la visita. Per a assistir no cal inscripció prèvia, simplement cal estar a les 11.00 hores en la zona de pícnic dels Estanys, des d’on partirem per a gaudir d’esta activitat. Concretament, descobrirem l’Ullal de Cavanilles, l’Hort de les Tortugues i l’Ullal de Quartons, tres espais que es troben sota la custòdia del territori d’AE-Agró. De fet, es tracta de tres antics camps de tarongers que AE-Agró ha recuperat i restaurat mediambientalment.

Amb esta campanya de visites guiades AE-Agró, organització que actualment custodia més de 50 hectàrees de gran valor mediambiental en diferents llocs estratègics de la Marjal d’Almenara, espera aportar el seu granet d’arena amb Caixa Popular per a millorar la gestió de l’ús públic als Estanys.

Estanys d’Almenara

Organizers

ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRÓ

Portal de Valldigna, 15 | València (46003)

lhorta@accioecologista-agro.org

963 917 864

https://accioecologista-agro.org/

About the Organizers

Acció Ecologista-Agró
 
 

Acció Ecologista-Agró som una associació ecologista d’utilitat pública que des del 1983 estem treballant per la defensa de la natura i el nostre territori.

Som una entitat plural i diversa, independent de partits polítics i poders econòmics. Funcionem de manera assamblearia, ens organitzem per àrees temàtiques per tractar continguts específics, i treballem als espais comarcals on hi ha activistes locals amb ganes de defendre la seua terra.

Al llarg de la nostra història hem estat i estem presents en altres moviments i col·lectius amb qui compartim objectius i treballem en xarxa. La nostra lluita ha destacat en fites com l’anell ciclista a la ciutat de València, la defensa del Quadro de Santiago a Benicàssim, la protecció de la marjal de Pego, la inclusió al conveni Ramsar de la Marjal d’Almenara, o l’ assoliment de l’accés a la justícia gratuïta per a entitats d’utilitat públics.

Actualment continuem el mateix camí, amb projectes de custòdia de territori, educació ambiental i presència en diferents consells de participació.Però sobretot en la reivindicació dia a dia i la vigilància sobre aquells aspectes que afecten al nostre medi ambient.

Farem el possible per continuar el camí mantenint la nostra lluita ecologista a la que sumem el respecte pel patrimoni cultural, la defensa de la igualtat de génere, la justícia alimentària, i la sostenibilitat; per això necessitem ser quants més, millor.

Pam a Pam, dia a dia en defensa de la nostra terra.

How to Register?

Per a assistir no cal inscripció prèvia

Associa’t

Contact Information

lhorta@accioecologista-agro.org

Visited 177 times, 1 Visit today

Leave a Reply

Related Event

Museu Balear de Ciències Naturals, Carretera de Palma, Port de Sóller, Espanya

24/02/2023

1:00 To 1:00

Xerrada sobre el vell marí amb Dr. Giacomo Travecchia el Divendres 24 de Febrer de 18:00 a 19:00h. al Museu Balear de Ciències Naturals El 24 de…

Carrer de Jacint Verdaguer, 31, 08500 Vic, Barcelona, Espanya

27/04/2022

Queda poc més d’una setmana perquè comenci el període de cens del #projecteorenetes Si teniu curiositat per conèixer el projecte o hi voleu participar, us convidem a… Llegeix més…

Poliesportiu municipal Mateu Cañellas, Carretera Alcúdia, Inca, Espanya

18/06/2022 To 19/06/2022

18:00 To 2:00

Antonia Font a Inca : Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, Dissabte 18 de juny, a les 18: 00h Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i…