Museu de les Terres de l’Ebre: Convocatòria oberta

25/05/2022

10/06/2022

14:37 A 14:37

Museu de les Terres de l'Ebre, Carrer Gran Capità, Amposta, Espanya

https://www.museuterresebre.cat/index.asp?i=ca

977 70 29 54

Event Descripció

Obertes les convocatòries per a la realització de mostres d’artesania, d’exposicions fotogràfiques i cursos tallers. El termini de presentació finalitza el 10 de juny.

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre ha obert les convocatòries per a la realització de dos mostres d’artesania, dos exposicions fotogràfiques i dos cursos i tallers. Amb aquestes convocatòries el Museu vol dotar de recursos i mitjans tècnics a la ciutadania i col·lectius del territori perquè puguin compartir i divulgar els seus treballs i coneixements, cedint espais i equipaments i amb l’aportació dels seus serveis, a la vegada que amplia el ventall d’activitats que ve realitzant.

 

Convocatòria per a mostres d’artesania “Fet a l’Ebre”

Aquesta convocatòria està adreçada a persones residents o nascudes en qualsevol municipi de les Terres de I’Ebre. Els projectes presentats han de tenir relació amb productes realitzats de forma artesanal vinculats a les següents famílies de les artesanies de. El paper i les arts del llibre, la fusta, el vidre, els metalls, la pell, la ceràmica, els minerals, es elements naturals. La joieria i els complements de moda (excloent les peces de vestir), el tèxtil i el maquetisme i miniaturisme. Els projectes seleccionats podran exposar en format individual una mostra d’artesania al Museu de les Terres de l’Ebre.

Convocatòria pera la realització d’exposicions fotogràfiques

La convocatòria d’exposicions fotogràfiques està oberta a tothom. I les imatges han de tenir una temàtica vinculada a la cultura, el patrimoni o el territori del conjunt o d’una part de les Terres de I’Ebre. Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de realitzar una exposició al Museu de les Terres de I’Ebre amb possibilitat d’itinerància pels equipaments patrimonials vinculats al Consorci i altres entitats culturals del territori.

Convocatòria per a la realització de cursos i tallers

Convocatòria destinada a professionals o persones coneixedores de qualsevol disciplina de tipus cultural, naturalista, artesanal, artística i educativa. Els cursos i tallers seleccionats, s’impartiran al Museu de les Terres de I’Ebre. Amb possibilitat de realitzar altres edicions a alguns deis equipaments vinculats al Consorci. Les persones organitzadores del curs o taller seran els encarregats de fixar i cobrar el preu deis cursos/tallers.

 

A més de dotar els projectes d’espais i equips que tinguin al seu abast i d’assessorar els projectes.

El museu es compromet a fer-se càrrec de la difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. De confeccionar targes d’invitació (lliurant-ne un nombre a l’expositor), fer el seguiment de la preinscripció i la difusió corresponent a diferents col·lectius en el cas dels cursos i tallers.

 

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 10 de juny.

Els interessats hauran de presentar el qüestionari de sol·licitud juntament amb altra documentació com: el seu currículum personal, un dossier del projecte, una proposta de difusió,… . Les propostes seran sotmeses a consideració d’un jurat format per representants del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i d’un representant d’una escola d’art del territori.

Per poder participar cal que us descarregueu i complimenteu el formulari que trobareu  com a document adjunt en aquesta pàgina web. Juntament amb tota la documentació que trobareu relacionada en el formulari, i cal que l’envieu al correu electrònic del Museu: info@museuterresebre.cat.  Per a més informació podeu trucar  al 977 70 29 54

Les bases de la convocatòria les podeu consultar i descarregar en el document relacionat.

Organizers

Museu de les Terres de l’Ebre

C/ Gran Capità, 34 Amposta

info@museuterresebre.cat.

977 70 29 54

https://www.museuterresebre.cat/index.asp?i=ca

How to Register?

Per poder participar cal que us descarregueu i complimenteu el formulari que trobareu  com a document adjunt en aquesta pàgina web, juntament amb tota la documentació que trobareu relacionada en el formulari, i cal que l’envieu al correu electrònic del Museu: info@museuterresebre.cat.  Per a més informació podeu trucar  al 977 70 29 54

Les bases de la convocatòria les podeu consultar i descarregar en el document relacionat que trobareu en aquesta pàgina web.

 

Contact Information

info@museuterresebre.cat.

Visited 145 times, 1 Visit today

Leave a Reply

Related Event

Plaça de la Vila, Vallgorguina, Espanya

26/11/2022 To 27/11/2022

Els dies 26 i 27 de novembre, Fira del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina: Una fira per apropar-nos a la vida i l’entorn rural Fira del… Llegeix més…

Sant Feliu Sasserra, Spain

01/11/2022

6:00 To 20:00

Obertes les inscripcions per participar com a paradista, a la XXIII Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra, el proper 01/11/22. Podeu presentar la vostra sol·licitud… Llegeix més…

C/ de Pau Claris, 141, Barcelona, Espanya

10/02/2023 To 22/02/2023

7:00 To 15:00

CURS INTENSIU DE BRIOIXERIA ARTESANA IMPARTIT PER TONY VALLS DESTINATARIS El CURS INTENSIU DE BRIOIXERIA ARTESANA s’adreça a  persones interessades en formar-se professionalment en el sector de… Llegeix més…