A la cursa de la vida, quin és el teu lloc de sortida?

12/04/2023

12/07/2023

18:42 A 18:42

Càritas Diocesana de Barcelona, Via Laietana, 5, 08003 Barcelona, Espanya

https://caritas.barcelona/

93 344 69 00

Event Descripció

No tots tenim la mateixa cursa per davant. A la cursa de la vida tots partim d’una posició diferent. La família que ens toca o on naixem ens situa en un lloc més o menys avançat en la línia de sortida.

Ajuda’ns i fes que la desigualtat d’origen no deixi enrere a les persones més vulnerables, a la cursa de la vida. Cada persona parteix d’una posició diferent. El lloc de sortida no és una decisió pròpia, sinó que ve determinat per la família, l’entorn i el lloc on s’ha nascut. Per a molts, aquest camí s’acaba convertint en un Via Crucis.

Si vens d’una família amb pocs recursos, sortiràs més enrere de la línia de sortida degut a la precarietat laboral dels progenitors, la falta d’accés a serveis bàsics, les dificultats econòmiques i la falta d’una xarxa social o amics que et puguin donar un cop de mà. Per tant, aquells que comencen més enrere, tenen més complicat arribar a la meta.
Aquesta situació de desavantatge és difícil de canviar, però es pot fer. Tu pots acabar amb aquesta transmissió de la pobresa de pares a fills.
Des de l’Escola Oberta de l’Hospitalet, acompanyem les famílies de forma transversal per potenciar les seves capacitats, perquè facin xarxa i per donar un futur millor als seus fills.
Fes que els infants que atenem, com la filla de la Paola, comptin amb més oportunitats.
Et necessitem perquè les famílies aconsegueixin arribar a la meta.

COL·LABORA

www.caritas.barcelona

Organizers

Càritas Barcelona

Via Laietana 5, Entl.

93 344 69 00

93 344 69 00

https://caritas.barcelona/

About the Organizers

Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica.

La nostra missió és “acollir i treballar amb les persones en situació de pobresa i necessitat perquè siguin protagonistes del seu propi alliberament, des del compromís de la comunitat cristiana. Inclou l’acció social, la sensibilització de la societat i la denúncia de les situacions d’injustícia social”.

La nostra missió, doncs, és ajudar aquestes persones a sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. Creiem en les capacitats de tothom.

Els tres objectius de Càritas són promoure, orientar i coordinar l’acció socialsensibilitzar la societat i denunciar situacions d’injustícia social. Volem construir un món on els béns de la Terra siguin compartits per tota la humanitat des de la dignitat de la persona, des del treball per la justícia social i des de la solidaritat i el compartir fratern.

How to Register?

COL·LABORA

www.caritas.barcelona

Contact Information

infocaritas@caritas.barcelona

Visited 174 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Jardí de l'antiga estació de Magòria, Carrer del Moianès, Barcelona, España

11/06/2023

11:00 To 18:00

6a Festa Solidària pel Iemen a Barcelona. El Diumenge 11 de Juny d’11 a 18h al Jardí de l’Antiga Estació de la Magòria, c/ Moianès, 1. Barri de… Llegeix més…

Banc dels Aliments de Barcelona, Carrer dels Motors, 122, 08040 Barcelona, Espanya

11/04/2023 To 11/07/2023

SOS LLET! 240.441 persones et necessiten! Des de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments (FECATBAL) posem en marxa una campanya SOS LLET!, de captació de donacions econòmiques… Llegeix més…

I CAMINADA PER LA CONVIVÈNCIA

Canalització del Riu Segre, Lleida, Espanya

11/12/2022

10:00 To 13:00

I CAMINADA PER LA CONVIVÈNCIA 11 de desembre, en motiu de la Declaració Universal dels Drets Humans A iniciativa d’Integra Lleida, tindrà lloc la I caminada de… Llegeix més…