Video
Map
Photos
Event Descripció
CURS INTENSIU DE BRIOIXERIA ARTESANA IMPARTIT PER TONY VALLS
DESTINATARIS
El CURS INTENSIU DE BRIOIXERIA ARTESANA s’adreça a persones interessades en formar-se professionalment en el sector de la brioixeria que també precisin ampliar coneixements pràctics. Així com a persones que desitgin iniciar-se en el sector de la brioixeria específica per a fleques i serveis de degustació. Mitjançant l’aprenentatge de l’elaboració de productes de consum comú.
OBJECTIUS
Conèixer i aplicar les tècniques de selecció d’ingredients, elaboració artesanal i cocció de diferents tipus de brioixeria així com la seva aplicació pràctica a l’obrador.
DURADA
10 SESSIONS DEL 22 DE MAIG AL 2 DE JUNY DE 08:00 A 15:00H
LLOC D’ IMPARTICIÓ
Escola de Forners de Barcelona Xavier Vilamala. c/ Pau Claris 141, baixos. Barcelona
CONTINGUTS DEL CURS INTENSIU DE BRIOIXERIA ARTESANA
- Processos bàsics d’elaboració. Ingredients i tècniques bàsiques utilitzades en brioixeria. La massa mare. El millorant. També elaboracions: croissant, la crema pastissera, mantega natural.
- La fermentació i la congelació. Elaboracions: ensaïmades.
- Fermentació controlada, massa mare de cultiu per a masses ensucrades. Elaboracions: brioix Danès i els seus acabats
- El Full i els greixos. Elaboracions: canyes, tortells, lents, vol-au-vent, pastis de poma, empanada.
- Elaboracions: bunyols de brioix, berlines, tortells de reis i coca de Sant Joan, xuxos, panellets classics.
- Masses batudes. Elaboracions: magdalenes, muffins i melindros.
- Elaboracions: Brioix Francès.
- Elaboracions: valencians, panetone amb massa mare de cultiu natural, stollen, contxes mejicanes.
FORMADOR
TONY VALLS GRAU
METODOLOGIA
Pràctica i activa en la que cada participant elabora a l’obrador els seus productes amb el suport personalitzat del nostre formador..
DATA INICI: 10/02/23
DURADA: 64 HORES EN 8 SESSIONS DE 8 HORES DE 07:00 A 15:00
IDIOMA
Tots els nostres cursos es realitzen tant en CATALÀ com també en CASTELLÀ
Organizers

Escola de Forners de la Fundació del Gremi de Flequers de Barcelona
C/ Pau Claris, 134, pral. - 08009 Barcelona
93.215.55.00
93.215.55.00
gremipabcn@gremipabcn.com
About the Organizers
L’Escola de Forners de la Fundació del Gremi de Flequers de Barcelona va ser creada l’any 1995. La seva missió és promoure iniciatives formatives i d’estudi sobre la forneria que contribueixin a la millora competencial continua dels professionals i, alhora, ser una bona porta d’entrada per a qui estigui interessat en el nostre sector.
Des dels seus orígens ha estat compromesa amb el principi de defensa de l’elaboració artesanal del productes. Això ha implicat combinar l’ús de tècniques pròpies de la tradició flequera amb les noves tècniques i tecnologies per tal d’elaborar productes innovadors i saludables adaptats al nostre temps.
L'Escola de Forners articula la seva oferta de formació en dos nivells:
- El primer és la Formació Inicial, proporciona la formació bàsica que es requereix per a incorporar-se al nostre sector.
- L’altre és la Formació Continua que ofereix als professionals en actiu un ampli ventall de coneixements per tal d’actualitzar o aprofundir l’exercici de l’ofici. Tots dos nivells es concreten en diferents formats de cursos tant en modalitat presencial com a distància els quals, alhora, proporcionen un aprenentatge personalitzat.
Els programes s’estructuren en les següents dues grans línees formatives:
- L’aprenentatge de l’ofici tant en els aspectes d’elaboració a l’obrador com en els d’atenció al client.
- La direcció i gestió empresarial tant del negoci com de les persones.
Aquests continguts formatius s’elaboren sota un enfocament dinàmic i multidisciplinari.
Alguns dels nostres programes es poden bonificar en les quotes a la seguretat social o són subvencionats ja que es realitzen en col·laboració amb l’Administració pública.
How to Register?
Vull rebre un mail amb la informació ampliada d’aquest curs així com el preu i qualsevol altra dada d’interès. Desitjo rebre informació sobre els detalls d’aquesta activitat i la disponibilitat de places
SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ AMPLIADA
Contact Information
gremipabcn@gremipabcn.com
Visited 331 times, 1 Visit today