El perro del hortelano. Un clàssic fet Tricicle el 29/X

29/10/2023

29/10/2023

19:00 A 20:30

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

Des de 12 €

are you going to attend El perro del hortelano. Un clàssic fet Tricicle el 29/X?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Descripció

Dirigida por Paco Mir, un dels tres integrants del mític Tricicle. arriba a L’Auditori aquesta versió de la clàssica comèdia de Lope de Vega.

Aquesta funció entra en el gènere del “teatre dins del teatre”, ja que en ella es representa El perro del hortelano. I, així al mateix temps, es desenvolupa una sàtira amable sobre el món de les companyies en gira.

Una funció que no perd la comicitat de l’original i que explica amb tota claredat els embolics de Diana i Teodoro gràcies a la trama secundària, representada per només 4 actors que interpreten fins a 12 personatges de forma magistral. El perro del hortelano. No te la perdis!

La nova i hilarant versió de Paco Mir sobre el text de Lope de Vega ‘El perro del hortelano’, presentada per primera vegada al Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro, constitueix tot un exercici teatral en què les trames se superposen i retro alimenten entre si durant cadascun dels segons que formen aquesta representació.

Mir aconsegueix posar en escena l’obra original que té l’embolic amorós d’anades i vingudes de la comtessa Diana de Belflor i el seu secretari Teodoro com a protagonista, sobre una trama nova que presenta dos tècnics d’una companyia teatral que es veuen sols davant de la tasca de representar aquest clàssic. Sense escenografia ni vestuari i acompanyats per dues actrius que acaben de conèixer.

Per tant, aquesta representació obrirà dos fronts importantíssims del món de la nostra cultura. D’una banda, recrearà aquells llocs, salons, jardins i esglésies que esbossen un record del que fou el Segle d’Altre. D’altra banda, les dificultats amb què es troben avui dia les companyies itinerants per sortir del pas davant de les possibles adversitats que es presenten.

Això sí, l’humor, el ritme i la imaginació no faltaran en aquesta nova versió d’El perro del hortelano’.

Fitxa artística
Autor: Lope de Vega Carpio
Recreació i Direcció: Paco Mir i Maluquer
Intèrprets: Amparo Marín, Manuel Monteagudo, Paqui Montoya i Moncho Sánchez-Diezma

Durada aproximada: 90 minuts
Edat recomanada: tots els públics

Organizers

How to Register?

ENTRADES

Visited 117 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

01/10/2023

19:00 To 20:15

Gordas amb Mara Jiménez i Teresa López de la mà de BENDITA INOCENCIA a l’Auditori de Cornellà l’1 d’octubre a les 19:00h. Espectacle recomanat a partir de… Llegeix més…

Inscripcions per expositors

Moll de la Fusta, Barcelona, Espanya

05/01/2023 To 27/01/2023

8:00 To 23:59

Obertes les inscripcions per a sol·licitar participar com expositor a La Setmana 2023 Obertes les inscripcions per a participar com expositors a la propera edició de La… Llegeix més…

Històries quotidianes transformades en cançons

Sinestesia, Carrer de Santa Caterina, Barcelona, Espanya

23/03/2023

21:00 To 23:00

Històries quotidianes transformades en cançons, amb Carles Sanahuja el 19)03/23 a la Sala Sinestesia de Barcelona En Carles interpretarà, Històries quotidianes transformades en cançons, junt amb la… Llegeix més…