El Trencanous

25/11/2023

25/11/2023

20:00 A 21:00

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

Des de 12 €

are you going to attend El Trencanous?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Descripció

BCN City Ballet ens presenta el conegut ballet El Trencanous, de Txaikovsky. El 25 de Novembre a L’Auditori de Cornellà.

El Trencanous. El ballet, que explica un conte de nadal en dos actes, s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets als països occidentals, principalment representat al Nadal. La història varia d’unes versions a altres, tot i que totes segueixen un fil argumental comú.

Aquesta és una versió creada especialment per a BCN City Ballet, una suite amb coreografies de grans mestres i coreògrafs com Ramón Oller, Carlos Bonilla, Elisabeth Pérez i Leandro Pérez.

BCN City Ballet és la companyia resident del Real Cercle Artístic de Barcelona. Es va crear el 2008 amb la finalitat d’ajudar als joves ballarins en la seva projecció professional. Cada temporada es crea una nova proposta que després gira per diversos teatres de ciutats de tot el món.

Nutcracker 

La nit de Nadal la família es reuneixen tots a casa. A fora hi ha molta neu, fa fred, tots al voltant de l’arbre per cantar Nadales com cada any. Però en aquesta ocasió apareix per sorpresa el personatge de Drosselmeyer, l’oncle de Clara. I també apareix carregat de regals per a tots els nens de la família i un regal molt especial per a Clara, un Trencanous amb la figura d’un soldadet.

Clara als seus somnis veu com el soldadet recobra vida i la porta a viatjar pel món de la fantasia, danses del món. La lluita de les rates i els soldadets… Les danses de tot arreu del món (àrabs, espanyoles, xineses, urbanes , …) Un espectacle ple d’alegria i emocions on nens i adults gaudeixen de la màgia del Nadal, deixant la imaginació volar a un món de fantasia. LA gent havia deixat de creure que és possible estar tots units, però demostrarem que la cohesió és possible, on hi ha cabuda per a la multiculturalitat, les tradicions, els nens i les nenes els pares… i sobretot, els somnis.

Espectacle en un acte

Organizers

How to Register?

ENTRADES

Visited 134 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Poliesportiu municipal Mateu Cañellas, Carretera Alcúdia, Inca, Espanya

18/06/2022 To 19/06/2022

18:00 To 2:00

Antonia Font a Inca : Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, Dissabte 18 de juny, a les 18: 00h Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i…

Curs avançat de dramatúrgia

Sala Beckett, Carrer de Pere IV, 228, 08005 Barcelona, Espanya

25/01/2023 To 29/03/2023

17:00 To 20:00

Com crear tensió? (Tensió dramàtica i antidramàtica), Curs avançat de dramatúrgia. Professor: Albert Tola DESCRIPCIÓ DEL CURS Com crear tensió? (dramàtica i antidramàtica), Curs avançat de dramatúrgia. Es pot… Llegeix més…

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

23/09/2023

20:00 To 22:00

Una nit de QUEEN, el 23 de Setembre, a l’Auditori de Cornellà. 2 hores de concert-espectacle en viu, marcat per un repertori que rememora així tots els grans… Llegeix més…