Hola Raffaella Tribut a Raffaella Carrà

07/10/2023

07/10/2023

20:00 A 21:40

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

Des de 12 €

are you going to attend Hola Raffaella Tribut a Raffaella Carrà?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Descripció

Arriba a L’Auditori un show de ritme trepidant, amb música i ball en directe. Dissabte 7 d’Octubre a les 20:00h.

Un homenatge a tots els grans èxits i coreografies que van marcar una època. La cantant i ballarina italiana Vanessa Grillone dona vida a la gran diva Raffaella Carrà.

Hola Raffaella Tribut a Raffaella Carrà. Un repertori ple d’èxits ballables, frescos i desenfadats: ‘Para hacer bien el amor’, ‘Qué dolor’, ‘En el Amor Todo es Empezar’, ‘Fiesta’, ‘Caliente Caliente Caliente’, ‘Rumore’…

Amb el seu accent italià i la seva excel·lent caracterització, l’artista ens fa recordar ‘la Carrà’ original des del primer moment. A més, a Hola Raffaella, no faltaran a la festa els ballarins i els músics que, juntament amb Raffaella, plasmen fidelment l’estètica dels anys 70 i 80.

Acompanya’ns en aquesta gran festa rememorant aquest personatge tan divertit, extravagant i carismàtic que va ser Raffaella Carrà. T’hi esperem!

Fitxa artística
Cantant: Vanessa Grillone
Guitarra: D. Muñoz “Gnaposs”
Baix: Santi Úrsul
Teclat: Maurici Grau
Bateria: Micky Izquierdo
Ballarins: Eduard Lacueva i David Jordán
Coreògraf: Víctor Rodrigo

 

Italiana establerta a Barcelona des de fa molts anys, lloc en el qual vaig decidir també formar la meva família.​ Així fa molts anys que em pujo als escenaris per fer el que més m’agrada: CANTAR !!

He actuat a ciutats com Roma, Milà, Dublín, Londres, Berna i ara sempre a Barcelona. Em podeu veure en locals amb música en directe com Michael Collins, ​​Hard Rock Cafè i també en moltíssims altres llocs, hotels i pobles de Catalunya.

M’inclino pels temes de pop-rock i soul / blues encara que també interpreto balades i cançons més romàntiques. Segons l’actuació i el local, així canto acompanyada de tres tipus de formacions:

RUMORE:  concerts intimistes i acústics de blues, jazz i soul. M’acompanya un teclat i en alguna ocasió, la guitarra.

ROCK-FEMME: concerts també intimistes però amb música pop i rock. Vaig acompanyada d’una o dues guitarres.

GRILLONE’S BAND: els Grillone’s Band són els membres de la banda de músics que m’acompanyen als grans concerts. Bateria, baix, guitarres i teclat. 

ITALIAN JOB: formació a duet en acústic o banda completa tributant els millors èxits de la música italiana.

Organizers

How to Register?

ENTRADES

Visited 88 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

21/10/2023

18:00 To 19:00

Arriba a L’Auditori el clàssic La del manojo de rosas, una de les sarsueles més conegudes a nivell nacional. Amb text original i nova ambientació. Així al teu… Llegeix més…

Vermut musical

Somia Vins i Llibres, Carrer del Pou Rodó, Girona, Espanya

26/03/2023

12:30 To 14:00

Vermut musical, Respiro en Català. A Somia Vins i Llibres, de Girona, el 26/03/23 amb Lajúlia Es nota que s’apropa la primavera … Alguns respiraran amor, altres… Llegeix més…

IRÍDIA FEST

Sala Paral·lel 62, Avinguda del Paral·lel, 62, Barcelona, Espanya

02/02/2023 To 03/02/2023

L’IRÍDIA FEST tindrà lloc els dies 2 i 3 de febrer amb una combinació de músiques que integren jazz, rap, kuduro y reggaetón. Els beneficis aniran destinats a finançar el Servei d’Atenció i… Llegeix més…