CONVOCATÒRIA OBERTA AL FESTIVAL Z 2024

30/10/2023

21/12/2023

0:00 A 23:59

Ctra. de Santa Coloma, 115, Girona, Espanya

https://www.festivalz.org/

972 402 258

are you going to attend CONVOCATÒRIA OBERTA AL FESTIVAL Z 2024?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Descripció

Convocatòria Oberta per a participar en el Festival Z 2024 que es durà a terme durant els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol del 2024 estarà oberta del 30 d’octubre al 21 de desembre de 2023 a les 23:59 h.

La convocatòria oberta s’articula en 3 modalitats de participació diferents:

Modalitat 1 – Exhibició

Selecció de companyies amb espectacles estrenats abans de l’edició 2024 o amb voluntat d’estrenar durant l’edició que tindrà lloc del 11 al 14 de juliol 2024.

Modalitat 2 – Residència creativa i mostra pública del procés

Selecció de projectes d’escenificació en fase de producció. Cadascuna de les companyies seleccionades duu a terme una residència creativa i compta amb l’acompanyament artístic, logístic i administratiu de l’equip de gestió del festival en funció de les necessitats de cada companyia. Aquests projectes s’exhibeixen durant els dies del festival com a treballs en procés.

Modalitat 3 – Presentació de projectes en fase de preproducció

Selecció de companyies amb espectacles en fase de preproducció. Aquests projectes embrionaris es presenten en el marc de les trobades professionals organitzades pel festival.

Condicions generals:

Cada companyia es podrà presentar a una o més de les tres modalitats i dins el període establert de convocatòria del 30 d’octubre de 2023 al 21 de desembre de 2023. En el cas de presentar proposta a més d’una modalitat caldrà completar un formulari per proposta i modalitat.

Criteris de selecció

Poden presentar-se a la convocatòria artistes, intèrprets, autors i altres professionals de la creació d’arts en viu, pràctiques o processos escènics dins i fora de classificacions disciplinàries convencionals.

Qui se’n pot beneficiar?

Les companyies hauran de tenir capacitat de facturació, cobertura legal de les seves treballadores, així com responsabilitzar-se de les assegurances pertinents que cobreixin la seva feina i les seves possibles afectacions a tercers.
Quan es tracti d’agrupacions de persones físiques, caldrà nomenar un representant de l’agrupació per al compliment que, com a beneficiari, correspongui a l’agrupació.

Es valorarà positivament:

• Presència de creadores joves <30.
• Qualitat artística i rigor en la metodologia de treball.
• Vinculació amb la ciutat / província de Girona.
• Coherència i viabilitat del projecte.
• Produccions que han tingut poques oportunitats als circuits professionals (en el cas de Modalitat 1).
• Caixet de l’espectacle adequat als preus del mercat segons conveni/s professionals.

No es tindrà en compte el projecte si:

• Cap de les integrants té menys de 30 anys.
• Les integrants de menys de 30 anys únicament participen com a intèrprets.
• La direcció / producció de l’espectacle la realitza una escola d’arts escèniques pública o privada.

• És de producció amateur.
• Es presenta fora de termini.
• El dossier està incomplet.

CONSULTEU LES BASES A CONVOCATÒRIA OBERTA AL FESTIVAL Z 2024 SI VOLEU SABER:

4. Com es fa la selecció de propostes?

5. Què demanem?

6. Què passa si seleccionem la vostra proposta?

7. Què passa si no seleccionem la vostra proposta?

Organizers

Fundació Privada Joan Bosch

Ctra. Santa Coloma 115 | Girona 17005

info@festivalz.org

972 401 300

https://www.fundaciojoanbosch.cat/

About the Organizers

La Fundació es compromet amb l’entorn productiu i territorial, així com amb la internacionalització dels nostres estudiants.
Cerquem el desenvolupament d’individus lliures, independents, creatius, responsables i amb capacitat de realitzar una reflexió crítica i assertiva del seu entorn.

 

La Fundació Joan Bosch, entitat sense ànim de lucre, es va constituir el 31 de març de 1989, amb la missió d’atendre les necessitats educatives en l’àmbit artístic i digital de la societat a la província de Girona. La Fundació es compromet amb l’entorn productiu i territorial de Salt-Girona, Catalunya, així com amb la internacionalització dels nostres estudiants.

L’any 1998 la Fundació Joan Bosch va començar a oferir estudis especialitzats en el camp dels Audiovisuals i la Multimèdia primerament com estudi privat (1999) i posteriorment va oferir un diploma d’especialització conjuntament amb la Fundació de la Universitat de Girona (2000). Aquests estudis van néixer amb la idea d’omplir un buit de formació en el sector professional de la comunicació audiovisual, en concret, dins de la comunicació multimèdia. Des d’un primer moment, es va apostar per uns estudis multidisciplinaris, fomentant l’equilibri entre la praxi i la teoria.

How to Register?

INSCRIU-TE

Contact Information

info@festivalz.org

Visited 90 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Normes de Castelló

Recinte de Fires i Mercats, Av. del Mar, Castelló de la Plana, Espanya

17/12/2022

17 de desembre Acte central commemoració Normes de Castelló Castelló per la Llengua culmina la commemoració del 90 aniversari de les Normes de Castelló amb un gran…

Sí a Tot

Carretera de Barcelona, 2, Castellterçol, Espanya

08/04/2023

12:30 To 14:00

Confinaps presenta el seu nou àlbum “Sí a tot”, al Vermut Musical de l’Hotel-Restaurant La Violeta, de Castellterçol, el proper 8 d’ Abril Sí A Tot és… Llegeix més…

Inscripcions per expositors

Moll de la Fusta, Barcelona, Espanya

05/01/2023 To 27/01/2023

8:00 To 23:59

Obertes les inscripcions per a sol·licitar participar com expositor a La Setmana 2023 Obertes les inscripcions per a participar com expositors a la propera edició de La… Llegeix més…