Monitors i instructors d’excursionisme : proves d’accés

06/12/2022

10/01/2023

16:12 A 16:12

La Nou de Berguedà, Espanya

https://www.feec.cat/fem-muntanya/formacio/tipus-formacio/formacio-federativa/

934 120 777

Event Descripció

Convocades les proves d’accés per a monitors i instructors d’excursionisme

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoquen. Les Proves d’accés per a Monitors i Instructors d’Excursionisme pel dia 14 de gener a la Nou de Berguedà. En el cas que les condicions del terreny no permetés fer-les a la Nou de Berguedà, es farien a Montserrat.

Les proves per a Monitors d’Excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa. I que per tant ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 mesos posteriors). Com a resultat, es persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades. I per tant realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

Finalment, totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 10 de gener.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

  • Aspirants a monitors d’excursionisme: 30 euros
  • Aspirants a instructors d’especialitat: 50 euros

Les proves només es realitzaran amb un mínim de 15 inscrits en el cas dels monitors. I un mínim de 5 inscrits en els casos dels instructors de cada especialitat. És requisit indispensable disposar, així doncs, de la llicència federativa de l’any en curs i adient a l’especialitat i tenir més de 18 anys.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones, Que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.

En el cas, que els i les alumnes que s’inscriguin a les proves per recuperar alguna de les parts, ho hauran de fer a través del correu electrònic area.formació@feec.cat .

 

Monogràfic De Vies Ferrades Comarca Maresme (Argentona) El 6 I 7 De Juny 2020

Curs Iniciació A L´Escalada, Nivell 1, Del 2/6/2020 Al 14/6/2020

Copa Catalana De Curses D’Ultraresistència 6ª Edició 2017

El Ral·li D’escalada De Terradets Del 16, 17 I 18 De Setembre 2016 -Noguera/Pallars Jussà- Obre Les Inscripcions

Organizers

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Rambla 41, pral. 08002 Barcelona

feec@feec.cat

934 120 777

https://www.feec.cat/

About the Organizers

QUÈ ÉS LA FEEC

Al servei de la muntanya des del 1920

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada (FCAE), té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa els clubs i entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme, l’alpinisme i als seus aspectes culturals.

La FEEC ostenta la representació de l’excursionisme català davant de qualsevol organisme públic o privat.

 

ÒRGANS TÈCNICS

Els òrgans tècnics de la FEEC es dediquen a àrees específiques en coordinació amb les entitats excursionistes, segons les demandes i necessitats d’aquestes: calendari de competicions, reglaments, jornades, preparació d’equips de competició, entre d’altres …......

How to Register?

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 10 de gener.

Contact Information

area.formació@feec.cat

Visited 379 times, 2 Visits today

Deixa un comentari

Related Event

Jardins de Camps i Armet, Carrer Joan de Llovet, Monells, Espanya

03/07/2023 To 30/11/2023

0:00 To 23:59

Durant l’estiu i tardor del 2023. El Grup Natura Sterna durà a terme diverses actuacions. Per tal de construir i instal·lar caixes niu d’òliba a l’entorn de… Llegeix més…

MónNatura Delta de l'Ebre, Amposta, Espanya

22/09/2023 To 24/09/2023

9:30 To 20:30

Un any més el Delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, acull el Delta Birding Festival 2023. Els dies 22, 23… Llegeix més…

Fira del Bosc i la Pagesia

Plaça de la Vila, Vallgorguina, Espanya

26/11/2022 To 27/11/2022

Els dies 26 i 27 de novembre, Fira del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina: Una fira per apropar-nos a la vida i l’entorn rural Fira del… Llegeix més…