CURS DE REIKI AMB RICARD MARÍ EL 19 D’AGOST

19/08/2023

19/08/2023

9:30 A 19:00

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

120 € (paga i senyal de 20 € al fer la reserva)

Event Descripció

Curs de Reiki 1  a Masquefa. El 19 d’Agost de 09.30 a 19:00 h.

Aprèn aquesta eina energètica de sanció i evolució espiritual. De la mà de Ricard Marí (@kushalaayurveda)

Amb el Curs de Reiki aprendràs  teràpia energètica indicada per al tractament de diverses patologies, equilibri físic i mental, així com accelerar processos de curació de lesions o malalties.

Entre els beneficis del Reiki hi ha: desenvolupament de la personalitat, així com equilibrar els diferents nivells energètics del cos. Estimulació de les funcions corporals, intensificació de l’eliminació de toxines de l’organisme, reducció del dolor, superació de situacions mentals difícils, estats d’estrès i por. Desenvolupament de les relacions interpersonals, desenvolupament de la creativitat i cada intuïció. Reiki és una de les vies a través de les quals podem assolir l’estat d’harmonia i centrat. Es es caracteritza per l’absència de dogmes, condicionaments i limitacions acceptant qualsevol manera de veure el món.

 

Reiki és una tècnica complementària a l’acte mèdic, reconeguda oficialment per l’Organització Mundial de la Salut. La pràctica de Reiki (autèntica) és segura i no invasiva. Ha demostrat la seva utilitat en hospicis, hospitals, atenció de malalts a domicili, a urgències, a quiròfan, a centres socials, etc. en facilitar la relaxació, reduir l’ansietat i el dolor. També pot ser útil per complementar les teràpies dels pacients amb càncer, assegurant un estat d’equilibri anímica emocional en els beneficiaris. En l’ús del Reiki tradicional no hi ha contraindicacions ni riscos perquè no involucrem la voluntat/pensament. No apliquem diagnòstics, no administrem/recomanem remeis, no apliquem cremes/solucions, no manipulem el cos. Simplement toquem lleument o apropem les nostres mans a l’altre.

 

Ricard Marí Moldes

Formació

Formació en Nutrició Ayurveda

Escuela Vipasana, Barcelona

Formació en Massatge Ayurveda

Escuela Vipasana, Barcelona

Formació en Medicina Ayurveda

Instituto Superior de Medicina Complementaria (ISMEC), Madrid

Formació en Pèndol Hebreu

Samsara, Barcelona

Formació en Reiki III

Samsara, Barcelona

 

Enginyer Químic de professió ja fa uns quants anys va entrar en mi l’interès per Ayurveda a causa de les classes de Ioga inspiradores de l’Amalia.

Comptant amb el suport incondicional de la Diana vaig iniciar la meva formació en Nutrició, teràpies i massatges Ayurveda de les mans d’en Jordi, fins a convertir-se en la meva veritable vocació.

A poc a poc he anat ampliant els meus estudis a Pèndol Hebreu i Reiki, tot això amb el ferm objectiu d’ajudar a millorar així el benestar de totes aquelles persones que ho desitgin i necessitin.

Alhora que creixien els coneixements s’incrementava la passió per transmetre i ajudar els altres a assolir el benestar (Kushala) que tots mereixem.

Organizers

How to Register?

telefòn : 649465334

email: ricard@kushalaayurveda.es

Insta/tiktok: @kushalaayurveda.es

Visited 197 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Espai Far, Pujada Far de Sant Cristòfol, Vilanova i la Geltrú, Espanya

30/04/2022

10:00 To 12:00

Museus & Health : ACTIVITAT DE IOGA ALS JARDINS DE L’ESPAI FAR I DEL MUSEU ROMÀNTIC CAN PAPIOL Museus & Health obre els jardins dels museus a un… Llegeix més…

Marató de Donants de Sang

Banc de Sang i Teixits BST, Passeig del Taulat, 116, Barcelona, Espanya

13/01/2023 To 20/01/2023

0:00 To 23:59

Del 13 al 20 de gener celebrem la Marató de Donants de Sang de Catalunya. Aquest 2023 caldran 260.000 donacions per atendre les necessitats dels pacients de…

Xerrada Fengshui

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

16/06/2023

18:00 To 19:00

Vine a conèixer aquesta filosofia Xina amb què podràs harmonitzar la teva llar i millorar la teva Vida Xerrada amb Paola Segovia el proper Divendres 16 de… Llegeix més…