Taller iniciació a la Geomància a KUSHALA el 10/06/23

10/06/2023

10/06/2023

9:30 A 12:30

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

70 €

Event Descripció

Iniciació a la Geomància, amb Àngels Junyent, el proper Dissabte 10 de Juny, de 09:30 a 12:30h.,a KUSHALA, Masquefa

L’equilibri energètic dels espais que habitem i on desenvolupem el nostre treball és de vital importància per potenciar la nostra salut, prosperitat i evolució personal.

Al Taller iniciació a la Geomància, així aprendrem a percebre o harmonitzar els camps negatius i crear un flux natural de llums que ens aporti benestar i salut. També pendràs a utilitzar el pèndol com a eina de diagnòsticÀngels Junyent

Àngels Junyent

T’imagines poder transformar la teva vida, eliminar les càrregues emocionals que has anat acumulant al llarg d’ella, que has heretat dels teus ancestres i avantpassats, o que has adquirit dels diferents sistemes com el religiós, cultural, social…?

Es pot!

La meva història

Hola, sóc Àngels i sóc certificada del Mètode Holístic d’Autoconsciència, també estic formada a Reiki, Karuna Reiki, Reiki Okuna. Geomància i Geopaties, Flors de Bach… i he practicat durant anys la meditació.

Sempre he estat una persona molt introvertida i amb molts complexos, que intentava amagar-los amb tota mena de façanes, però no va ser fins als meus gairebé 24 anys que la meva vida va començar a canviar.

Com passa a molta gent, aquest canvi va venir precedit per una crisi, que em va fer replantejar-me el veritable significat de la vida. Per què les persones havíem de patir tant? Realment venim a aquest món per això?

Aquesta situació, em va portar a interessar-me per temes espirituals i energètics, va ser llavors quan vaig conèixer la meva gran mestra Rosa Navarro Mainer.

La meva experiència

Em vaig formar primer com a mestra de Reiki i després de Karuna Reiki. Però el que va fer un gir complet a la meva vida va ser quan vaig realitzar la formació de l’MHA, que la Rosa havia creat. I és que a partir d’aquell moment la meva vida va fer un gir del tot i va prendre el rumb que la meva ànima sempre m’havia indicat. Que no és altre que poder acompanyar les persones a trobar el seu veritable camí i felicitat.

Ara sóc feliç!

En tots aquests anys m’he anat formant en diferents tècniques, per poder complementar la meva feina. I així ho seguiré fent, ja que això és el que m’indica la meva ànima.

Estic molt agraïda a la vida ja que m’ha donat l’amor d’uns pares meravellosos. Així com el suport i l’amor incondicional del meu marit, dos fills fantàstics que m’han posat a prova contínuament i que gràcies a ells he pogut créixer més com a persona, a la meva mestra Rosa pels seus ensenyaments, paciència i amor, a les meves companyes i amigues de formació pel seu suport i amor incondicional i per últim a mi mateixa per ser persistent a la meva recerca.

Organizers

How to Register?

WP 649465334

ricard@kushalaayurveda.es

@kushalaayurveda

Visited 109 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

17/10/2023 To 19/10/2023

9:30 To 20:30

Reserva cita individual per una consulta amb Cecilia Pedemonte (@le_toille_). Una oportunitat única durant la seva visita a Barcelona en el nostre centre de Masquefa (@kushalaayurveda) Si… Llegeix més…

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

16/06/2023

18:00 To 19:00

Vine a conèixer aquesta filosofia Xina amb què podràs harmonitzar la teva llar i millorar la teva Vida Xerrada amb Paola Segovia el proper Divendres 16 de… Llegeix més…

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

19/08/2023

9:30 To 19:00

Curs de Reiki 1  a Masquefa. El 19 d’Agost de 09.30 a 19:00 h. Aprèn aquesta eina energètica de sanció i evolució espiritual. De la mà de… Llegeix més…