Trail Balcó de l’Empordà, Verdera en estat pur

12/02/2023

12/02/2023

9:00 A 14:00

Fint mallola Palau-saverdera, Espanya

https://trailbalcoemporda.wixsite.com/trailbalcoemporda

Event Descripció

El recorregut pota negra, us portarà pels llocs més emblemàtics de la cara sud de la muntanya de Verdera. Així és tot un trencacames apte només pels i les més intrèpides, aquells i aquelles a qui  li agraden les emocions fortes.

Cursa de recorreguts circulars amb sortida a Palau-saverdera (Alt Empordà) el 12/02/23. Recorreguts pota negra que us duran a banda i banda de la muntanya de Verdera.

Vistes impensables, racons inimaginables i espais màgics. Circuits durs i trencacames que faran delícies dels més exigents. Gaaaaasssss!!! Així és el Trail Balcó de l’Empordà 2023

Trail Balcó de l'Empordà

Trail Balcó de l’Empordà

21km 1.700+

Trail2023.PNG

Enguany problemes amb els permisos per poder creuar la GIP-6040, ens han obligat a fer un canvi en el recorregut. Tampoc cal que us preocupeu, la Trail Balcó de l’Empordà continuarà mantenint la seva essència, amb un recorregut de màxima duresa com a segell característic.

També continuarà sent un festival pels amants de la muntanya, amb un recorregut pota negra que farà les delícies de qui el vingui a tastar, això si, el patiment el teniu assegurat.

Així centrat en la cara sud de la muntanya de Verdera, visitareu el castell de Sant Salvador, el monestir de Sant Pere de Roda,. També el conjunt arqueològic de Santa Elena i l’ermita de Sant Onofre.

En comptes d’acostar-nos a la Vall de la Santa Creu, podreu fruir de la baixada per les Comes de Pau. I gaudir del camí fins a la Creu Blanca, abans d’experimentar en la seva totalitat la baixada dels Punts Vermells.

Una espectacular muntanya russa, molt exigent, apte per qui li apassionen les curses per muntanya i assolir grans reptes.

Hi haurà quatre avituallaments, tres en cursa Sant Pere de Roda (km 6,4),
Sant Onofre (km 11,3) i Comes de Pau(km 15)
més el final a la zona de sortida/arribada a la Font Mallola.

Track Inscripcions

Exprés

10km 750+

Express.JPG

Un recorregut per conèixer a fons la cara sud de la muntanya de Verdera, exigent però us permetrà gaudir de grans vistes i llocs increïbles.

Una ruta que ressegueix bona part dels dolmens de la part sud de la muntanya de Verdera, amb l’ermita de Sant Onofre com a punt més elevat. Però no us penseu que un cop arribats aquí està tot fet, doncs els descansos al recs del Bach i del Pas Estret porten més pujades del braç.

Un recorregut exigent, molt apte per a qualsevol que hagi tastat les curses per muntanya.

Hi haurà dos avituallaments, un a Sant Onofre a la meitat del recorregut, després d’un bon parell de pujades, i el segon a la zona de sortida/arribada a la Font Mallola.

Track Inscripcions

Marxa

6km 350+

Marxa.JPG

Un recorregut familiar per gaudir de les millors vistes de la plana de l’Empordà, des del seu Balcó, Sant Onofre.

La ruta clàssica que ens portarà de Palau fins a l’ermita de Sant Onofre, des d’on podrem apreciar les millors vistes de la plana de l’Empordà, un veritable Balcó que dona nom a la cursa.

Un recorregut apte per a totes les edats, amb sortida a les 10 del matí i amb fins a 4 hores per a ser completat.

Hi haurà dos avituallaments, un a Sant Onofre després d’una exigent pujada i el segon a la zona de sortida/arribada a la Font Mallola.

Track Inscripcions

Organizers

Associació Excursionista Balcó de l'Empordà

Carrer Nou (Hotel d'entitats) , 15 Palau-saverdera

aebalcoemporda@gmail.com

https://trailbalcoemporda.wixsite.com/trailbalcoemporda

How to Register?

 

Contact Information

aebalcoemporda@gmail.com

Visited 139 times, 1 Visit today

Leave a Reply

Related Event

Carrer d'Alemanya, 60, Igualada, Espanya

04/02/2023 To 09/04/2023

8:00 To 16:30

3 proves d’autèntica bicicleta de muntanya, VolCAT Sèries. VolCAT Platja d’Aro (4-5 febrer 2023), VolCAT Costa Brava (18-19 març 2023) i VolCAT Igualada (6-9 abril 2023). VIU… Llegeix més…

Parc Che Guevara, Sant Vicenç dels Horts, Espanya

29/01/2023

1a PROVA DE LES TRAIL RUNNING SERIES DE LA FCA : 3ª EDICIÓ DE SENDERS DE CAN COSTA Cursa circular 21 k i 8 k on ningú…

Avinguda de Catalunya, Igualada, Spain

06/04/2023 To 09/04/2023

8:00 To 16:00

La prova per etapes per excel·lència, Igualada centre de la VolCAT Sèries, els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril 2023 Una de les proves per etapes… Llegeix més…