Fer dissabte al Pedraforca! Dissabte 7 de Maig

07/05/2022

07/05/2022

10:00 A 6:07

Carretera del mirador de Gresolet / Refugi Lluís Estasen, Saldes, Espanya

https://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/220507-celebracio-Pedraforca

Gratuït

93 824 41 51

Event Descripció

El Parc Natural del Cadí Moixeró conjuntament amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i els ajuntaments de Saldes i Gósol. Proposen, Fer dissabte al Pedraforca!, una diada de conscienciació amb la natura el pròxim 7 de maig a l’entorn del Pedraforca.

Fer dissabte al Pedraforca! L’acte començarà a les 10 del matí amb una neteja als voltants del mirador de Gresolet i del Refugi Lluís Estasen.

La neteja que s’allargarà fins les dotze del migdia farà incís en les zones on habitualment hi ha més residus. L’aparcament d’autobusos, la zona del carregador i l’aparcament dels voltants i els laterals del mirador. 

Des de l’organització es vol conscienciar dels diferents residus i del mal que aquests poden fer en un entorn protegit com aquest. La neteja té com a objectiu deixar neta una de les zones més transitades per aquella gent que vol fer alguna activitat a la muntanya.

Vermut i concert d’aniversari

A les 12 del migdia s’ha programat un vermut a l’entorn del mateix mirador amb un concert d’aniversari a càrrec de l’orquestra Trama. Grup de música tradicional dels Pirineus.  El concert es farà només amb instruments tradicionals i sense amplificar la música per a preservar al màxim la contaminació acústica de l’entorn.

Aquest 7 de maig servirà també per donar el tret de sortida a les activitats programades dins dels 40 anys del Paratge Natural d’Interès Nacional del Massís del Pedraforca. 

Des de la FEEC volem convidar a tothom a aquesta activitat i incentivar a les entitats més properes a la zona a participar activament de la neteja.

Tothom que es vulgui inscriure a aquesta activitat ho ha de fer a pncadimoixero@gencat.cat o trucant al 938244151. 

Organizers

Parc Natural del Cadí - Moixeró conjuntament amb els Ajuntament de Saldes i Gósol i la FEEC

C/ la Vinya, 1 08695 Bagà

pncadimoixero@gencat.cat

938 244 151

https://parcsnaturals.gencat.cat/ca/xarxa-de-parcs/cadi/inici/

About the Organizers

Les dues grans serralades del Cadí i el Moixeró formen una impressionant barrera muntanyosa, punt d’unió entre el Prepirineu i el Pirineu. El parc acull, a més d’una gran biodiversitat, llocs d’una bellesa i un atractiu especial.

How to Register?

Inscripcions a pncadimoixero@gencat.cat 

Contact Information

pncadimoixero@gencat.cat

Visited 64 times, 1 Visit today

Leave a Reply

Related Event