Voluntariat a Tortosa, transforma el teu entorn !

19/04/2023

19/07/2023

21:11 A 21:11

Ajuntament de Tortosa, Plaça d'Espanya, Tortosa, Espanya

http://vtortosa.cat/

607 99 06 72

Event Descripció

VOLUNTARIAT TORTOSA. Un espai de trobada virtual on les Entitats i Associacions conflueixen amb les persones voluntàries dels diversos projectes.

Oficina del Voluntariat a Tortosa

Voluntariat a Tortosa

 

 

Si tens més de 16 anys i vols fer Voluntariat a Tortosa, hi ha moltes entitats i també uns quants canals per trobar una acció adequada als teus interessos, capacitats i disponibilitat.

Pots saber quines entitats hi ha i quina feina fan en qualsevol dels reculls especialitzats, pots descarregar-te la APP que hem creat i trobaràs tota la info també allà.

El ventall de possibilitats de participació és molt ampli. Així et posem alguns exemples…

Voluntariat a l’estranger

Si vols conèixer món, viure una experiència d’intercanvi cultural i, alhora, fer una tasca solidària, la Comissió Europea, per mitjà del Cos Europeu de Solidaritat, t’ho posa a l’abast. Aquí a les Terres de l’Ebre tenim una entitat capdavantera…  l’Associació Obre’t’ebre, informa’t.

.

Voluntariat ambiental

Les persones que s’inclouen en aquest tipus de voluntariat es preocupen per la defensa i la millora de l’entorn natural que les envolta. Així com pels temes relacionats amb la sostenibilitat, l’educació ambiental i la protecció del territori on viuen.

Voluntariat per la llengua

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta!


Pots trobar també altres propostes de voluntariat aquí, en àmbits com. Sociosanitaris, Inclusió Social, Socioeducatiu, Cooperació Internacional, Protecció animal o també Mediambiental així com al web JOVE.CAT

EQUIPAMENT PER AL JOVENT DE TORTOSA:

L’Edifici Jove ”Lo Carrilet”

Situat a l’antiga estació del Carrilet, és un espai integral que va ser inaugurat l’any 2016. S’encarrega de desenvolupar accions coordinades en matèria de joventut entre els 3 serveis que ofereix l’Edifici: Punt JoveOficina Jove i Espai Jove i que permet apropar-nos a la joventut de manera integral sent així els responsables de dissenyar i executar les polítiques de joventut i adequar-les a la realitat del jovent.

Conegut com Punt Jove: ofereix informació, assessorament i també orientació sobre diferents àmbits d’interès (lleure, associacionisme, cultura, turisme juvenil, carnet alberguista, voluntariat, participació). Servei dirigit a joves de 15 a 35 anys.

També disposem d’un PUNT TIC (connexió gratuïta a internet amb ordinadors).

2.Espai Jove:

És un espai de trobada, de reunió, per anar amb els amics o fer-ne de nous. És també un espai de dinamització juvenil, on els joves de 15 a 35 anys poden proposar activitats d’acord als seus interessos. És així un punt de confluència on s’acullen diferents activitats amb l’objectiu de potenciar la dinamització dels i les joves.

3.Oficina Jove:

L’Oficina Jove és una iniciativa de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, que de manera Inter departamental, també amb altres administracions (Ajuntament i Consells Comarcal). Posa a l’abast de la joventut una xarxa de serveis i equipaments que pretén així afavorir el seu procés d’emancipació.
L’Oficina Jove també és un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament per a joves de 16 a 35 anys de la comarca del Baix Ebre dedicat als àmbits següents:

*Treball, emprenedoria i educació.
– Orientació professional: itinerari educatiu formatiu
– Orientació laboral: cerca de feina
– Guia empresarial i d’autoocupació.

*Salut
– Consultori online i presencial els dimarts de 16 h a 18 h
– Hàbits saludables
– Sexualitat
– Salut mental
– Igualtat de gènere
– Consum i prevenció de drogues

Organizers

Oficina del Voluntariat de Tortosa

Plaça de l'Ajuntament de Tortosa 43500 Tortosa

607 99 06 72

607 99 06 72

http://vtortosa.cat/

About the Organizers

Transforma el teu entorn amb
el voluntariat!
Vols posar el teu granet de sorra
en la construcció de la pau i la justícia social?
Ara tens l'oportunitat de conèixer
i col·laborar en diferents projectes
i iniciatives d'associacions, entitats i ong's,
sense ànim de lucre, que actuen al nostre territori
Fes-te voluntari
et necessiten!!

Contact Information

voluntariat@tortosa.cat

Visited 131 times, 3 Visits today

Deixa un comentari

Related Event

IRÍDIA FEST

Sala Paral·lel 62, Avinguda del Paral·lel, 62, Barcelona, Espanya

02/02/2023 To 03/02/2023

L’IRÍDIA FEST tindrà lloc els dies 2 i 3 de febrer amb una combinació de músiques que integren jazz, rap, kuduro y reggaetón. Els beneficis aniran destinats a finançar el Servei d’Atenció i… Llegeix més…

Jardí de l'antiga estació de Magòria, Carrer del Moianès, Barcelona, España

11/06/2023

11:00 To 18:00

6a Festa Solidària pel Iemen a Barcelona. El Diumenge 11 de Juny d’11 a 18h al Jardí de l’Antiga Estació de la Magòria, c/ Moianès, 1. Barri de… Llegeix més…

Banc dels Aliments de Barcelona, Carrer dels Motors, 122, 08040 Barcelona, Espanya

11/04/2023 To 11/07/2023

SOS LLET! 240.441 persones et necessiten! Des de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments (FECATBAL) posem en marxa una campanya SOS LLET!, de captació de donacions econòmiques… Llegeix més…