Categoria Mixta per Parelles, NOVETAT a VILATRAIL

16/04/2023

16/04/2023

9:00 A 10:38

Ajuntament de Vilassar de Dalt, Plaça de la República, Vilassar de Dalt, Espanya

https://www.vilatrail.com/

are you going to attend Categoria Mixta per Parelles, NOVETAT a VILATRAIL?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Descripció

Vilatrail’23, la 9ª edició es celebrarà el proper 16 d’Abril del 2023 a Vilassar de Dalt. NOVETAT: Categoria Mixta per Parelles

Obertes les inscripcions a “VILATRAIL’23”.  Una prova de 2 distàncies 21 quilòmetres (mitja marató) i 12 quilòmetres organitzada pel CLUB ESPORTIU FONDISTES VILASSAR DE DALT.

Amb sortida i arribada a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt (Barcelona).  La major part del recorregut passarà per dins el Parc Natural de la Serralada Litoral. La Categoria Mixta per Parelles és exclusiva per la distancia de la Mitja Marató, 21 Km.

Volem conscienciar els participants dels valors ecològics i paisatgístics del territori. Exigint el màxim rigor i compromís amb el respecte vers les espècies i el manteniment de l’entorn. També amb 4 zones d’avituallament perfectament definides en zones de molt poc impacte i fàcil recollida. Així com  zones específiques i senyalitzades per depositar-ne les deixalles.

La nostra idea sempre es la de promoure la solidaritat i la cultura del companyerisme a dins de la prova. També és aquest un punt que nosaltres estimem com a primordial en una activitat que harmonitza molts i diferents valors . Una cursa feta de corredors, per a corredors. GAUDIU DE LA MUNTANYA, SEMPRE AMB RESPECTE!

Les zones conflictives del recorregut estaran controlades per voluntaris que estaran comunicats en tot moment per els caps de zona corresponents. Així a cada zona hi ha un cap que en cas necessari s’activarà el protocol corresponent d’assistència o evacuació. També hi ha un servei d’ambulància i farmaciola en punts de control. Assistència de la Policia Local i dels ADF de Vilassar de Dalt.

SERVEIS: Servei de dutxes, de guarda-roba i zona d’aparcament

Reglament

Organizers

C.E. Fondistes Vilassar de Dalt

Guilleries, S/N, Vilassar de Dalt, Spain, 08339

vilatrail@gmail.com

https://www.fondistesvilassardedalt.com/

About the Organizers

 

El Club

El Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt és una entitat esportiva molt familiar constituïda el 1996 a Vilassar de Dalt. El Club està destinat principalment a l'atletisme de fons i trail. Com també promou la participació en activitats esportives diverses com el ciclisme o el senderisme, posant en pràctica així una vida saludable i activa. El Club compta en l’actualitat amb 50 socis.

​El Club col·labora activament amb altres entitats i associacions del nostre poble enriquint així la unió entre diferents entitats.

​Som un club actiu i realitzem un gran nombre d'activitats amb la finalitat d'implicar als ciutadans i els amants a l'esport, no només per socis.

​Organitzem, des de l'any 2012, la Vilatrail, la cursa de muntanya més emblemàtica de la zona. 

How to Register?

Obertes les inscripcions

Contact Information

vilatrail@gmail.com

Visited 109 times, 1 Visit today

Leave a Reply

Related Event

Fint mallola Palau-saverdera, Espanya

12/02/2023

9:00 To 14:00

El recorregut pota negra, us portarà pels llocs més emblemàtics de la cara sud de la muntanya de Verdera. Així és tot un trencacames apte només pels… Llegeix més…

Avinguda de Catalunya, Igualada, Spain

06/04/2023 To 09/04/2023

8:00 To 16:00

La prova per etapes per excel·lència, Igualada centre de la VolCAT Sèries, els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril 2023 Una de les proves per etapes… Llegeix més…

Setcases, Espanya

10/06/2023

6:00 To 22:00

La XI Ter Bike Experience no és una prova competitiva sinó una experiència  esportiva. Tant de superació personal com de companyerisme, coneixences i relació amb altres esportistes. Es… Llegeix més…