Skip to content

Club de pares i mares Trupis – l’Antic Forn de Vallcarca

Club Coyote és el nou club de pares i mares Trupis. Mentre fem una copa de vi volem compartir una estona per xerrar del nostre hobby més apassionant: els nostres fills i filles.

Què és Club Coyote?

Ens trobem cada mes i mig a l’Antic Forn de Vallcarca per a poder tenir un temps per nosaltres. Poder xerrar amb temps d’allò que ens amoïna, el que ens funciona i el que no sabem com fer-ho anar.

Si ens haguessin dit que la canalla entretenia tant oi? Tant de bo la paternitat i la maternitat vingués amb un manual d’indicacions infalible. Però ens toca anar aprenent juntament amb els nostres fills i filles a ser bons pares i mares. I és divertit! Aquest club de pares i mares té tres objectius. El primer és compartir amb altres les preocupacions que ens van sorgint mentre els nostres fills van creixent. El segon objectiu és poder tenir l’opinió d’un expert. Durant aquesta estona ens acompanyarà Vladimir Reinhardt, psicòleg especialitzat en famílies des de fa més de 20 anys per ajudar-nos a profunditzar en aquelles coses que volem compartir. Per últim i no menys important: ens ho volem passar bé! Perquè aprendre a ser mares i pares no ha de ser gens avorrit!

¿Vols conèixer pares i mares com tu? Fem una copa plegats!

Com ho haig de fer?

Cal inscripció prèvia a sonia.trupis@gmail.com 

On: Antic Forn de Vallcarca – Carrer Cambrils 10

Quan: 15 de desembre a les 19h

Duració aproximada: 1  1/2 hores

Preu: 6€ + 1€ si no ets soci o sòcia del Forn

+info: Trupis | Hobbies & Friends

Seguiu i us agrada:

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: