Skip to content

Curs Online d’Identificació d’Aus a partir del 19/5/2020

Curs d’identificació ornitològica online, on us mostrarem com identificar les aus habituals a Mallorca a través de 9 xerrades de la mà de diferents experts! Consulta el calendari i no et perdis cap!

Es tracta d’un curs dirigit a totes les persones interessades, especialment a aquells que no fa molt que estan atrets pel mon de l’ornitologia o tots aquells que volen refrescar els seus coneixements, ja que com vos comentaba les espècies que se tractaran són aquelles més habituals i no aquelles més difícils de veure.
En total seran 9 xerrades, tot i que la primera només serà una introducció al curs, on repassarem totes les famílies de la mà de persones expertes, normalment els dimarts i dijous o divendres a les 17 h..
Pensam que és una gran oportunitat per saber com són i com identificar totes aquestes espècies, segur que vos pot interessar o coneixeu gent que pot estar interessada en fer el curset, ajuda’ns a fer difusió!

Començam dimarts 19 a les 17h amb la “Introducció a l’observació d’aus” a càrrec del nostre ornitòleg Manolo Suárez a través dePer entrar al curs se podrà a través de facebook i youtube, és tan fàcil com entrar a:
www.gobmallorca.com/en-directe

Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa 

Què és el GOB?

El Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) és una associació ecologista fundada l’any 1973.

La nostra missió és la millora i conservació de les condicions mediambientals de les Illes Balears per tal d’aconseguir un entorn de sostenibilitat ecològica i social.

Fes-te’n soci/a

Voluntariat

Joves del GOB

Seguiu i us agrada:

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: