Skip to content
S'Agenda

Visita a Ses Feixes d’Eivissa el 14 de Novembre

Visita a Ses Feixes
View Calendar
14/11/2021 10:30 - 14:00
Visita a Ses Feixes
Phone:971 317 486
Address: C/ Metge Villangomez Ferrer 6. 07800 Ciutat d’Eivissa

Amics de la Terra amb el suport de l'ajuntament d'Eivissa et convida a participar en una visita a Ses Feixes, a es Prat de ses Monges, guiada per Juanjo Torres, el nostre educador ambiental.

Començarem la Visita a Ses Feixes, a la platja de Talamanca i durant la ruta descobrirem la història d'aquesta zona humida, la seua importància avui per a l'avifauna, ratapinyades i amfibis.  Com sempre, anotem la presència de rèptils, sobre tot, la presència de sargantanes, actualment en perill d'extinció degut a la introducció de serps.

Investiguem les activitats o pràctiques que posen en perill l'equilibri de la zona humida i la platja.

•    Nombre màxim de participants a la sortida: 20 persones.

•    Apta per a famílies amb nens a partir de 10 anys.

DATA: DIUMENGE- 14 de Novembre

HORARI: 10:30 a 14:00

Per participar en la sortida, has d'omplir les caselles amb les teues dades en el formulari d'inscripció.  

Rebràs per correu electrònic la confirmació de la teua inscripció, amb informació sobre el punt de trobada i altres dades d'interès.

MOLTES GRÀCIES...  Ens hi veurem!

Una Eivissa sostenible
i de tothom.

Som una associació oberta a persones
de totes les nacionalitats i procedències preocupades pel medi ambient d’aquesta petita illa del Mediterrani.

L'associació

Amics de la Terra Eivissa és una associació oberta a persones de totes les nacionalitats i procedències, preocupades pel medi ambient de la nostra illa.

Amics de la Terra es declara constructiva i positiva, oberta i dialogant, democràtica i participativa, activista i reivindicativa, justa i solidària, pacifista i no violenta, independent i laica.

LA NOSTRA VISIÓ:
Un món on tots els éssers vius i pobles visquin amb dignitat en harmonia amb la natura.

Amics de la Terra Eivissa és una associació insular formada l’any 1989 per un grup de persones conscienciades i disposats a treballar per resoldre els problemes ambientals de l’illa. És un grup local d’Amigos de la Terra Espanya i de Friends of the Earth International , una de les més importants federacions ecologistes del món .

Amics de la Terra aconsegueix coses sorprenents amb recursos limitats, i necessitam més que mai la teua ajuda. La teua aportació és molt valuosa perquè cada dia puguem seguir treballar per un món més just per a les persones i l’entorn.