S’Agenda Territori t’ajuda a coneixe’l com mai i conèixer el país és estimar-lo.

s'agenda territori

Participar d’excursions de Senderisme, de tallers per conèixer i preservar la fauna i flora del territori són activitats que amb S’Agenda Territori et faran trepitjar i respirar com mai ho havies fet abans.

Descobrir nous indrets, observar el pas d'aus migratòries mitjançant l'ornitologia o protegir espècies endèmiques. Si ets un apassionat l'espai i el món que t'envolta i no et conformes en ser pur testimoni sinó que el vols viure activament, ara et serà més fàcil.

S'Agenda Territori és el canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra activitat social

Tant si heu programat un taller, una mostra, una fira o qualsevol altra tipus activitat relacionada amb el món del Territori i el seu medi ambient. SAgenda Territori és el canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra activitat.

Només cal que us registreu per tal de poder publicar tantes activitats com vulgueu a S’Agenda. Després de registrar-vos trieu “afegir esdeveniment o event” i podeu començar a publicar ja. No oblideu de triar la categoria a on voleu que surti la vostra publicació i afegir tantes il·lustracions i/o vídeos com vulgueu