Skip to content

FIRATÀRREGA del 8 al 11 de Setembre a Tàrrega -Urgell-

#totagenda #cultura #fires #teatre #firatarrega

FiraTàrrega 


FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.
En tant que punt de trobada i de debat de referència internacional, el nostre objectiu principal és la dinamització del mercat de les arts escèniques, obrint la porta a la internacionalització de les companyies catalanes.

Altres objectius més específics són el suport a la creació dels artistes, l’impuls de la formació, centrada en la creació artística i la gestió de la cultura i la generació d’aliances estratègiques per desenvolupar circuïts o produccions transnacionals d’arts de carrer.
L’estructura organitzativa de FiraTàrrega està emparada per un Consell d’Administració del qual formen part l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura.
FiraTàrrega forma part de les xarxes Circostrada, Xarxa Alcover, ArtsdeCarrer i COFAE.

FiraTàrrega ofereix anualment una selecció d’espectacles de teatre, moviment i circ que vol seduir el públic i estimular els professionals assistents; una oferta eclèctica que combina les diferents disciplines escèniques i que posa una atenció especial en la presentació de talents emergents i en les avantguardes creatives nacionals i internacionals. La programació es converteix en un catàleg de vivències úniques, que fa una aposta decidida per l’excel·lència i la riquesa de formats i escriptures, i que té les arts de carrer i els espais no convencionals com a eix de referència principal.

Programa oficial


Venda d’entrades  on-line 


Postgrau de Creació en Arts de Carrer
El Postgrau de Creació en Arts de Carrer és una iniciativa pedagògica pionera en l’àmbit internacional, que té la finalitat de formar professionals de la creació a l’espai públic.
Impulsat conjuntament per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida, combina mòduls teòrics i pràctics i s’adreça a graduats en arts escèniques, professionals del sector o qualsevol director, dramaturg, intèrpret, gestor cultural o urbanista interessat en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques.
El Postgrau és un títol propi de la Universitat de Lleida i té un caràcter marcadament professional. Consta de 36 crèdits ECTS que s’estructuren en classes teòriques i pràctiques (30 ECTS) i elaboració i defensa d’un treball final de Postgrau (6 ECTS). D’altra banda també hi ha la possibilitat de cursar els diferents mòduls del Postgrau de forma segregada i obtenir el diploma de Curs universitari, Especialista o Expert, en funció de la titulació prèvia.

  • Els idiomes vehiculars són el castellà (90%) i l’anglès (10%).
  • El Postgrau tindrà lloc entre el 27 de febrer i el 21 de juny de 2017
  • El preu del Postgrau és de 2.300 EUR.

Plànol d’espais i serveis

Seguiu i us agrada:

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: