Skip to content

Investigació i preparació del producte internacional (online)

Aprèn les claus per començar a exportar

Data inici: 14/4/2020 Data fi: 4/6/2020. Durada: 35 Hores

Destinataris:

Gerents i directors de pimes, directors comercials i d’exportació, tècnic-comercials i comercials export, directors de logística, directors de màrqueting i producte mànagers, personal administratiu de departaments de vendes i exportació, estudiants de grau, masterandos i en general qualsevol professional interessat en aquesta disciplina.

Objectius:

En primer lloc el curs pretén situar l’alumne enfront de l’entorn internacional que envolta a qui es fa la següent pregunta: Vull exportar per on començo? A partir d’aquí se li ensenya a l’alumne el que han de ser els seus primers passos dintre de l’empresa, com fer-los, com focalitzar-se en el mercat o mercats exteriors de destinació i sobretot se li ensenya a buscar, trobar i treballar amb tots aquells proveïdors de serveis de comerç exterior, imprescindibles per portar a terme la seva primera venda internacional.

Metodologia:

La formació online et permet formar-te on i quan vulguis. És mes flexible, perquè no existeixen horaris, és el propi alumne qui marca quan vol estudiar i el temps de connexió. Això permet adaptar el curs a les necessitats de cada alumne.
La metodologia del Campus Empresarial Virtual es basa en dos punts importants: la facilitat de l’ús per part de l’alumne i el seguiment del seu aprenentatge per part del tutor.
La formació online és pràctica i útil per a la teva vida professional. Inclou materials i continguts elaborats per professionals del sector, en cada curs es fan exercicis i casos pràctics i inclou autoavaluacions i un seguiment personal mitjançant les tutories.

Programa:

Unitat 1:
LA GLOBALITZACIÓ DELS MERCATS. EMPRESA I EXPORTACION
Un món en creixement. Què és la globalització?
Avantatges i desavantatges d’exportar

Unitat 2:
INVESTIGACIÓ INTERNACIONAL DE MERCATS
La Investigació de mercats dins el Pla de Màrqueting internacional
Investigació de mercats en l’entorn globalitzat
Geoestratègia per a l’elecció de mercats objectiu
Concentració vs Diversificació
Priorització i selecció de mercats (investigació comparativa).
-Perquè prioritzar.
-Criteris de selecció de mercats. Matriu de selecció de mercats objectiu.
Utilització de webs per respondre als interrogants de l’estudi de mercat
La matriu DAFO com a resultat de l’estudi

Unitat 3:
PREPARACIÓ DEL PRODUCTE PER EXPORTAR. 
Del producte domèstic a l’internacional. És exportable meu producte?
Concepte de producte internacional
Matriu del B.C.G., Boston Consulting Group.
Incoterms 2020 i elaboració de l’oferta internacional
La classificació aranzelària dels productes a nivell internacional
-El H.S. Code (Harmonized System).
-El Codi Taric
La marca internacional. Polítiques de marca. (Consideracions)
Els drets de propietat intel·lectual del producte i les exportacions. Registre i costos.
Marques i imatge corporativa des d’un punt de vista de màrqueting
Imatge de marca de país. Creació de valor afegit.
Envàs i embalatge internacional. Requeriments i responsabilitats.
Unitizació de productes i càrregues per modalitats de transport internacional.
-Palets i Contenidors.
L’assegurança en el transport internacional dels productes. Cobriments, costos i contractació per als diferents tipus de transport i producte.
Els colors en el màrqueting internacional. Cultures i interpretació.
Producte internacional i els seus documents.

Preu:

  • 270 €

Promoció Club Cambra

-10% Soci Bàsic

-10% Soci Business

Informa´t

Inscriu-te

Altres convocatòries obertes:

Investigació i preparació del producte internacional 

Lloc: CAMPUS EMPRESARIAL VIRTUAL

Horari: 14/4/2020 / 09:00h./ 4/6/2020 / 09:00h. / 35h. Preu:270.00 €

Inscriu-te!

informació

Investigació i preparació del producte internacional 

Lloc: CAMPUS EMPRESARIAL VIRTUAL

Horari: 25/5/2020 / 09:00h./ 21/7/2020 / 09:00h. / 35h. Preu:270.00 €

Inscriu-te!

informació

Seguiu i us agrada:

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: