Skip to content
S'Agenda

MARATHON UCI SERIES: LATRAMUN EL 18/10/2020

MARATHON UCI SERIES: LATRAMUN EL 18/10/2020

La Tramun no és només una MARATHON de mountain bike. Per tots aquells que hi participen s’ha convertit en un repte personal. Els seus corriols, la seva duresa, la seva bellesa…l’ha fet única.

INSCRIPCIONS A LATRAMUN UCI MARATHON SERIES, ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES !!!!

A cavall entre la Garrotxa, La Selva i el Gironès la Tramunbike marathon té un caràcter únic marcat pels paissatges excepcionals per on transcorre.

La Tramun és un excusa per recuperar corriols amagats que ens descobreixen els més vells del territori. Un regal del que en volem fem còmplices als participants per a que visquin un moment únic.

La Tramun no és només una cursa, és una passió dels que la creen i que l’emmotllen amb un objectiu que transcendeix a la organització d’una cursa. És un acte d’amor pel territori i per la gent, que quan el descobreix també se n’enamora.

INSCRIPCIONS A LATRAMUN UCI MARATHON SERIES, ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES !!!!

RECORREGUT

En la seva vintena edició el recorregut es renova un cop més. Aquest any torna la pujada a Xenacs que havia estat un clàssic. En anys anteriors per saltar després altra cop a  la Vall d’en Bas i enfilar-nos a coll d’Úria. Superant primer  un pujada de corriol  molt exigent fins al coll de la Miranda.

Per la Serralada del Collsacabra fins al Far, entre roques encantades i fagedes frondoses, el corredor perdrà la noció del temps. Quedarà embadalit per l’excepcional paisatge, la bellesa de la vegetació i  dels camins i corriols.

De Coll d’Úria, una primera pujada de pista trencada i després un puja i baixa a través d’un fageda excepcional, s’arriba a la Salut. Des d’allà, a través del pla d’Armadans,  a les Roques Encantades i amb un descens entre fullaraca i camins robats a la pendent, fins a Coll de Condreu.

Tres quilòmetres de corriols trencats sota el single del Far, ens porta a un descens inèdit de 8km i 600m de desnivell marca Fidel Freixes.

Passant per Sant Martí Sacalm a la comarca de la Selva,  fins arribar a l’Hostal del Fang. Abans però una remuntada de 1,5 km més  per fer un últim descens corrioler amb un tram final exigent.

Allà l’avituallament principal i punt de tall on s’inicia també la cursa XCC. Pujada cap al puig Elena per un recorregut totalment renovat  per baixar els singles de  Sant Roc per un descens tècnic i pedregós.

Després de creuar la carretera de les Serres, els desnivells ja no  espanten, però el tram final  no dona treva i els corriols. Al peu de St Grau que porten a Girona, faran feixuc  el camí quan ja es porten tants quilòmetres a les cames de la Tramunbike marathon .

Aquest any hi haurà un total de 77 km de recorregut. Aquest recorregut estarà perfectament senyalitzat i comptarà amb un total de 7-8 avituallaments.  Per fer-ho caldrà mobilitzar tones de material i més de 10 vehicles per tenir tots els punts d’avituallament coberts. També serà necessari mobilitzar quatre autocars i dos tràilers per tal de traslladar els corredors al punt de sortida.  Ambulàncies, suport policial, una retroexcavadora per realitzar el circuit infantil, carpes, tanques, arcs inflables, etc…

Es preveu també l’organització d’un punt de trobada on es canalitzarà la informació de la cursa en temps real. I on familiars i amics podran tenir notícies dels corredors des de les xarxes socials, facebook, twiter, lnstagram, etc.

La Tramun s’ha fet gran, i any rere any ha crescut la participació i el nivell dels corredors. Això gràcies a que des de el seu inici s’ha tingut molta cura en tots els aspectes organitzatius. I que s’ha comptat amb un grup de col·laboradors que ha fet possible l’èxit de la prova.

INNOVACIÓ

La Tramunbike marathon amb el seu afany de trobar nous al·licients pel corredor i fer més atractiva la cursa, disposarà de més de 6 controls de pas, els resultats parcials d’aquests trams seran visualitzats on-line a l’arribada i desde les xarxes socials. Es busca dinamitzar la zona d’arribada amb el seguiment a temps real de la cursa.

INFORMACIÓ DE LA PROVA

 • Dia: 18-10-2020
 • Hora control llicències:07:00
 • Hora sortida: 08:30
 • Adreça sortida: Vall de’n Bas
 • Població: Vall de’n Bas
 • Comarca: Garrotxa – Girona
 • Modalitat/s: BTT – Marató (Competició)
 • Caràcter: Internacional
 • Classe de la prova: C3 BTT – BTT
 • Tipus: Línia
 • Quilòmetres totals: 72 Km

PROGRAMA DE LA CURSA LATRAMUN UCI MARATHON SERIES

LLIURAMENT DE DORSALS

Dissabte a la tarda durant el Briefing: entre les 17:00 i 20:00 en Girona-Fontajau

Diumenge 

LaTramun a la Sortida a Cooperativa la Vall d’en Bas – Verntallat entre les 7:15 i les 8:00.

LaTramunXCC a les Planes d’Hostoles entre les 7:30 i les 8:00

SORTIDA

8:30 Sortida de LaTramunUCI des de Cooperativa la Vall d’en Bas – Verntallat

8:30 Sortida de LaTramunXCC des Les Planes d’Hostoles

SERVEI DE TRANSPORT

La organització habilita un servei per transportar les bicicletes des de Girona fins a Hostalets i a les Planes d’Hostoles. Qui ho desitgi podrà deixar una bossa amb les seves pertinences per portar-les de la sortida fins a Girona.

6:30 Sortida del transport de Girona a Cooperativa la Vall d’en Bas – Verntallat pels participants a LaTramun UCI Marathon series.

6:45 Sortida del transport de Girona a Les Planes d’Hostoles  pels participants a LaTramunXCC.

APARCAMENTS

Hi haurà zones habilitades per aparcar tan a Girona com a Sant Esteve de Bas i a Les Planes d’Hostoles. Només cal seguir les instruccions de la organització.

DURANT LA CURSA

Cal respectar les indicacions de l’organització així com la normativa publicada en aquesta Web, en especial al que fa referència a les normes de prevenció del COVID19 i al medi ambient.

Control de pas i tancament de cursa a les 13:30 a Les Planes d’Hostoles (Km 35 aprox). Hi ha un total de 7 avituallaments amb líquid i sòlid .

ABANDONAMENT / ACCIDENT

Cal posar en coneixement de l’organitazació els casos d’abandonament o accident.

Hi ha un protocol d’evacuació en cas d’accident. En el dorsal hi trobareu el telèfon per contactar en cas d’accident.

COVID 19

Els participants han de complir el següents requisits per a preservar la salut del grup:

Absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós1.

No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

INSCRIPCIONS, ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES !!!!

https://www.sagendaesports.cat/ciclista-ja-saps-de-quin-peu-calces/?fbclid=IwAR3V6cVZx0B7_vpYtVZ0wg1Y05Cgk1t0du0XxO_5RJ1BssC0Cyq0AbV-ysY

%d bloggers like this: