Skip to content

Pirineus inscripcions obertes per la Ultra Salomon 2021

Obertes les inscripcions a la Llista d’Espera de la Ultra Salamon Pirineus 100 km 2021 !!

El proper 6 d’Abril s’obren les inscripcions per la Salomon Marató Pirineus de 42 km, Salamon Mitja Pirineus de 20 km i la Molina Nit Pirineus KV

Pirineus, Ultra Salomon'21

Suspesa l’Edició del 2020 La Salomon Ultra Pirineus es reinventa per l’edició 2021

Una SUP més adaptable a l’actual situació sanitària, més segura, però també pensada pels anys post pandèmia, més sostenible i alhora que ofereixi una millor experiència a tots els participants amb uns recorreguts millorats i que resumim a continuació:

La Salomon Ultra Pirineu 100k 

Manté la data de dissabte i el seu recorregut clàssic, però s’hi apliquen dues petites modificacions en el recorregut per millorar la seguretat dels participants, les quals sumaran uns km extra a la versió anterior, arribant als 100km.

En primer lloc, els primers 6km fins al “Paller de dalt” ara recorreran per pista forestal per evitar aglomeracions i permetre avançaments mantenint la distància. I en segon lloc varien els darrers 2 km fins a meta, que ara recorreran per la “via del Nicolau” i així evitar passar per la carretera de Gisclareny.

A més, com a novetat aquest 2021, la SUP 100k entrarà a formar part  de la categoria “Trail Ultra” (50km o més) del Spartan Trail World Championship com a cursa “Crown Lavel”, que atorga la màxima puntuació als primers classificats (amb fins a 1.000 punts pel primer/a) i amb 13.800$ en premis en metàl·lic

La Trail Pirineus 56k i la Sky Pirineus 36k 

Es fusionen en la Salomon Marató Pirineu 42k amb sortida a Bagà el dissabte 2 d’octubre, i un recorregut que seguirà el mateix traçat de la Sky Pirineu 36k 2019 fins a “Vents del Cadí”, punt a partir del qual s’hi incorpora un nou tram d’ascens fins a la collada de Turbians abans de tornar a Bagà.

La nova Marató substituirà a l’antiga Sky Pirineu com a última cursa de les Golden Trail Series National, i també entrarà a formar part  del Spartan Trail World Championship, en aquest cas en la categoria “Trail Run” (49km o menys), i també com a cursa “Crown Lavel” amb uns premis en metàl·lic de 11.200$.

La Salomon Mitja Pirineus 20k 

Canvia de data (a diumenge) i es trasllada a Bagà mantenint els seus 20km, però augmentant el seu desnivell a +1.250m. El seu recorregut seguirà el primer tram de la SUP 100k fins al refugi de Rebost, des d’on s’iniciarà un descens cap a Gréixer pel camí de Cavalls del Vent, per enllaçar amb l’últim tram de la SUP 100k abans d’arribar a Bagà.

Els inscrits a la Salomon Mitja Pirineu que desitgin també participar a La Molina Nit Pirineu kv, obtindran un descompte de 10€ en la inscripció de La Molina Nit Pirineu, la qual mantindrà el seu format, recorregut i programa de sempre, igual que la Pirineu XS que tampoc varia.

Per tant, les curses quedaran distribuïdes a tot el cap de setmana de la següent manera:

 1. Div. 1-Oct. (19:30h) LA MOLINA NIT PIRINEU kv (La Molina)
 2. Dis. 2 Oct. (5:30h)  SALOMON ULTRA PIRINEU 100k (Bagà)
 3. Dis. 2 Oct. (9:00h)  SALOMON MARATÓ PIRINEU 42k (Bagà)
 4. Diu. 3 Oct. (9:30h)  SALOMON MITJA PIRINEU 20k (Bagà)
 5. Diu. 3 Oct. (10:00h) PIRINEU XS cursa infantil (Bagà)

El 6 d’Abril es reobren les inscripcions de les curses que encara tenen places disponibles! 

SALOMON ULTRA PIRINEU 100K® 2021

La SALOMON ULTRA PIRINEU 100k® és la prova reina, que dona el nom a l’esdeveniment SALOMON ULTRA PIRINEU®.

Els seus 100 km de distància i 6.600m de desnivell positiu, recorren pels trams d’alta muntanya més emblemàtics i espectaculars del Parc Natural del Cadí-Moixeró, convertint-la en una de les curses mes exigents i internacionals del país, reunint cada any a participants de més de 50 països.

Amb sortida i meta a Bagà (Barcelona), es celebrarà els dies 2 i 3 d’octubre de 2021.

Per obtenir més info, llegir el reglament de la SALOMON ULTRA PIRINEU 100k® 2021.

Inscripcions a la LLISTA D’ESPERA SALOMON ULTRA PIRINEU 100K® 2021

PROGRAMA SALOMON ULTRA PIRINEUS 100K® 2021

Divendres 1 d’octubre

 • 12:00 – 22:00 Recollida de dorsals al poliesportiu de Bagà.* 

Dissabte 2 d’octubre

 • 4:30 Obertura dels accessos a la sortida de corredors.
 • 5:20 Tancament dels accessos a la sortida de corredors.
 • 5:30 SORTIDA SUP 100k a la Plaça Porxada (Bagà).
 • 16:10 Arribada prevista 1er corredor SUP 100k a Plaça Catalunya (Bagà).

Diumenge 3 d’octubre

 • 8:00 Finalitza la SUP 100k
 • 14:00 Lliurament de premis.

FITXA TÈCNICA

 • Límit de participants: 1000
 • Hora d’inici: 2 d’octubre a les 5:30h
 • Hora límit: 3 d’octubre a les 8:00h
 • Distància: 100km
 • Desnivell positiu: 6600m
 • Asfalt: 5%
 • Pista: 13%
 • Corriol: 82%
 • Avituallaments: 10 + arribada
 • Primer home: 10h35′
 • Primera dona: 12h30′

ULTRATRAIL : EL MATERIAL BÀSIC QUE ET CAL

MATERIAL OBLIGATORI PER LA SALOMON ULTRA PIRINEUS

A sota es pot trobar la llista d’articles obligatoris i els recomanats per la Salomon Ultra Pirineu 100k, la Salomon Marató Pirineu 42k, la Salomon Mitja Pirineu 20k i la Molina Nit Pirineu kv, en format desplegable de manera que tots els participants puguin obtenir tota la informació sobre els requisits mínims que ha de tenir cada article i les raons per les quals es obligatori.

Per defecte tots els corredors, hauran d’assegurar-se de disposar com a mínim del material marcat com a obligatori a la taula de sota, per poder realitzar la cursa. El divendres 1 d’octubre (segons el que determini l’últim informe meteorològic), es comunicarà si finalment algun dels articles obligatoris de la llista, NO és obligatori a partir d’una hora determinada del dia o durant tota la cursa.

El fet que un article sigui obligatori, implica que el corredor ha de portar-lo amb ell, però no necessàriament l’ha de dur posat, i per tant pot estar dins la motxilla.


Els controls de material es podran fer al 100% dels corredors o aleatòriament en qualsevol punt del recorregut entre la sortida i l’arribada (inclosos).

El divendres previ a la sortida de la cursa, durant l’entrega de dorsals de la Salomon Ultra Pirineu 100k, la Salomon Marató Pirineu 42k i la Salomon Mitja Marató Pirineu 20k s’habilitarà UN SERVEI DE VERIFICACIÓ DE MATERIAL al poliesportiu de Bagà perquè tots els corredors que ho desitgin puguin assegurar-se de que el seu material superarà tots els controls durant la cursa.

Els articles que siguin considerats com a vàlids al SERVEI DE VERIFICACIÓ DE MATERIAL, s’identificaran amb una etiqueta d’un sol ús perquè, en cas de dubte en un control de carrera, el corredor pugui demostrar que el seu article ha estat verificat prèviament.

Fer ús del SERVEI DE VERIFICACIÓ DEL MATERIAL NO ES OBLIGATORI, tot i ser molt recomanable.

Per tal d’agilitzar la verificació és recomana portar al SERVEI DE VERIFICACIÓ DE MATERIAL, a més dels articles de material obligatori que es vulguin verificar, l’etiqueta o un imprès amb les característiques tècniques (segons el fabricant) de cada article, que demostri que supera el mínim exigit.

Com indica el reglament, no portar el material obligatori durant la cursa implica la desqualificació immediata.

ULTRATRAIL : EL MATERIAL BÀSIC QUE ET CAL

Recomanable Recomanable
Obligatori Obligatori
100k42k20kVK
Telèfon mòbil amb bateria carregada i roaming activat.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Liverun App Molt recomanable!RecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Bateria externa de telèfon mòbil Molt recomanable a la SUP100k i la SMP42k!RecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
XiuletObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Manta tèrmicaObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Sabatilles de muntanya i mitjons Obligatòries a totes les curses.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Llum Frontal + piles (o frontal) de recanviObligatoriObligatoriObligatori
Jaqueta impermeable transpirable amb caputxa Pot ser obligatòria a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologia.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Jaqueta tallavent Obligatòria a totes les curses, excepte si ja es porta una jaqueta impermeable amb caputxa. En el cas de la SMP20k podria deixar de ser obligatòria en funció de la meteorologia.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Peça de roba tèrmica Pot ser obligatòria a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologia.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Pantalons (Impermeables) Poden ser obligatoris a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologiaObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Pantalons/Malles (Calents) Poden ser obligatoris a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologia
ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Gorro calent Pot ser obligatori a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologia.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Buff/tubular Pot ser obligatori a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologia.ObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Guants Poden ser obligatoris a qualsevol cursa, a partir d’una hora determinada o durant tota la cursa, en funció de la meteorologiaObligatoriObligatoriObligatoriObligatori
Vas per a avituallament líquidObligatoriObligatoriObligatori
Contenidors i/o bosses per líquidsObligatoriObligatoriObligatoriRecomanable
MotxillaRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Crema solarRecomanableRecomanableRecomanable
Electrolits i/o sals mineralsRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Reserva alimentàriaRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Ulleres de solRecomanableRecomanableRecomanable
BastonsRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Navalla multi-usosRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Mini farmaciolaRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Cordill o bridesRecomanableRecomanableRecomanableRecomanable
Llum o reflector posterior vermellRecomanableRecomanable

Inscripcions a la LLISTA D’ESPERA SALOMON ULTRA PIRINEU 100K® 2021

%d bloggers like this: