Skip to content
S'Agenda

PUR MTB XTREM A CASTELLÓ, CANCELADA!

PUR MTB XTREM A CASTELLÓ

PREPARA’T PER A L’EDICIÓ MÉS PUR MTB XTREM DE LA NOSTRA HISTÒRIA!

Els dies 16-17-18 octubre de 2020 tindrà lloc la VII edició de la Mediterranean Xtrem. PUR MTB XTREM

La Mediterranean Xtrem és una marxa cicloturista BTT per etapes d’ultra fons, i que molts cataloguen com la més dura de país, PUR MTB XTREM , així que … ja saps al que véns!

La prova de PUR MTB XTREM es disputa en 2 modalitats: XTREMbiker i PRObiker

A la primera, els participants realitzen la totalitat de l’recorregut d’uns 320km i 8.500m de desnivell acumulat durant els 3 dies de la prova (divendres, dissabte i diumenge), mentre que en la modalitat PRObiker es realitzen únicament les etapes 2 i 3 ( dissabte i diumenge). Es podrà participar de forma individual o per parelles i com a novetat 2020 en modalitat RELLEUS (veure Reglament).

Ara ja coneixes els titulars, és el moment de llegir el nostre eslògan i decidir ….

MASSA DURA? … O ETS TU EL TOU?
PUR MTB XTREM

PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PARADÍS DEL BTT

Sent Castelló la segona província més muntanyosa d’Espanya comptem amb el marc perfecte per a una prova ciclista d’aquestes característiques. Per això en la Mediterranean Xtrem pretenem donar a conèixer els increïbles paratges i poblacions que ofereix la província de Castelló i que sens dubte s’entusiasmaran tant a participants com a acompanyants.

La província de Castelló compta amb tres centres BTT, en les localitats de Morella, Navajas i Torreblanca, que disposen de més de 700 km. de rutes senyalitzades per a bicicletes de muntanya. Els centres BTT són espais d’accés lliure preparats per als aficionats de l’BTT, que compten amb una xarxa de rutes perfectament senyalitzades i amb una sèrie d’equipaments i serveis de suport complementaris a l’ús de la bicicleta.

Centre BTT Els Ports (Morella)
Centre BTT Alt Palància (Navajas)
Centre BTT Costa Azahar (Torreblanca)

REGLAMENT

AGENDA MEDXTREM 2020

SERVEIS PREMIUMMASQUEBICI –

INSCRIPCIONS a la VII edició de la Mediterranean Xtrem. PUR MTB XTREM

TAMBÉ ET POT INTERESSAR :

https://www.sagendaesports.cat/ciclista-ja-saps-de-quin-peu-calces/

%d bloggers like this: