Skip to content
S'Agenda

S’Agenda Societat

S'Agenda Societat
S'Agenda Societat

S’Agenda Societat és l’eina que et cal per ser part activa. Una societat no es pot considerar avançada sinó és capaç o sap articular-se

Participar d’una activitat relacionada amb el món social ara et serà possible gràcies a S’Agenda Societat. Assistir a un taller, una mostra, un congrés, una fira o qualsevol altra tipus activitat relacionada amb el món social o del voluntariat ara és al teu abast.

Donar assistència a la Gent Gran o als Infants. Integrar-se com voluntariat en una organització per donar recolzament a col·lectius en risc d’exclusió social. Recollir aliments o lluitar contra l’homofòbia o violència de gènere ara et serà més fàcil.

S’Agenda Societat és el millor canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra propera activitat social

Tant si sou un col·lectiu, una associació, una plataforma, entitat o agrupació social i heu programat una activitat, ara teniu agenda pròpia. SAgenda Societat, el millor canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra propera activitat.

Només cal que us registreu per tal de poder publicar tantes activitats com vulgueu a S’Agenda. Després de registrar-vos trieu “afegir esdeveniment o event” i podeu començar a publicar ja. No oblideu de triar la categoria a on voleu que surti la vostra publicació i afegir tantes il·lustracions i/o vídeos com vulgueu

%d bloggers like this: