Skip to content

XX Fira Mediterrània de Manresa del 5 al 8 d’octubre 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Fira Mediterrània de Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d’espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en el diàleg entre l’arrel tradicional amb la innovació creativa i la participació ciutadana) i les músiques del món.

Se celebra anualment des de l’any 1998 i ha esdevingut un marc d’intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

La Fira Mediterrània té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Els espectacles programats són de diferents formats -petit, mig o gran-, de sala o de carrer, i adreçats tant al públic adult com al familiar.

La 20a edició se celebrarà a Manresa del 5 al 8 d’octubre de 2017.

Paral·lelament, la llotja professional és un punt privilegiat de contacte i compravenda tant del sector de les arts escèniques (circ, familiars, arts de carrer…) com de les músiques del món.

Els objectius de la fira són:

  • Potenciar la creació i la circulació nacional i internacional de projectes que uneixen la creació contemporània amb la cultura d’arrel.
  • Ser nucli de trobada, tendències i idees en l’àmbit de la cultura tradicional i potenciar els vincles amb el treball comunitari, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura.
  • Consolidar-se com a mercat líder a l’Estat espanyol en músiques del món i folk.
  • Potenciar la capacitat d’exportació d’artistes i cultura catalana.
  • Ser porta d’entrada a l’Estat espanyol de projectes escènics i musicals internacionals.
  • Actuar com a punt de trobada de professionals a nivell internacional.

 

 

Programació oficial

Off – Xarxa Alcover

 

Venda d’entrades

Hem posat a la venda les primeres entrades de la 20a Fira Mediterrània · COMPRA-LES AQUÍ

TOC MEDITERRÀNIA 45 € (25% de descompte) – COMPRA’L! SABA! Joves Músics d’Arrel + Mísia + Els Quicos amb la Lira Ampostina

Venda anticipada d’entrades fins al 4 d’octubre, a preu reduït

Pots comprar les entrades a:

Per Internet al següent LINK

A les taquilles del Kursaal · Passeig Pere III, 35 – Manresa · Matí: dissabtes d’11 a 13h · Tarda: de dimarts a diumenge de 18 a 21h

Per telèfon al 938 723 636, en horari de taquilla

Fira Mediterrània de Manresa ofereix descomptes especials als següents col·lectius (només en venda anticipada):

Subscriptors de Regió 7 · Socis TR3SC · Socis d’Abacus · Socis d’FNAC · Carnet Jove · Socis del Galliner · Socis d’Imagina’t · Subscriptors de La Vanguardia · Subscriptors d’El Punt Avui · Usuaris de Biblioteques de Barcelona · Apropa Cultura · Escena 25 · Majors de 65 anys · Menors de 25 anys

* Els grups de més de 15 persones tenen un avantatge especial sobre el preu de l’entrada. Més informació a: 938 753 402 o grups@mees.cat.

* Els avantatges especials no són acumulables al TOC i a la venda anticipada.

Els menors de 3 anys no paguen si no ocupen seient

Seguiu i us agrada:

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: