Skip to content

XXII Fira de Circ al Carrer el 14, 15 i 16 de Juliol de 2017 a La Bisbal d´Empordà

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Fira

La Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà és un Festival de Circ i teatre de Carrer que omple d’espectadors els carrers de La Bisbal d’EmpordàBaix Empordà– durant el tercer cap de setmana de juliol. La voluntat d’aquest festival és oferir en un cap de setmana una programació diversa i engrescadora que sigui atractiva a tots els públics i edats.

La Fira de Circ és una activitat coorganitzada per l’entitat Fira de Circ i l’ajuntament de La Bisbal d’Empordà i que enguany ja arriba a la vintena edició, motiu de celebració per part de l’organització.

Aquestes més de vint edicions que arranquen el 1996 de la mà de l’entitat juvenil Nuik’s, i formen part d’una segona etapa, ja que la Fira de Circ vigent va recollir el testimoni de l’entitat bisbalenca Paufila, que a principis dels anys vuitanta va organitzar les dues primeres edicions de la Fira de Circ. L’entitat Nuik’s va reprendre el projecte amb el compromís de dotar-lo d’una identitat pròpia i de nodrir-se de l’energia necessària perquè la Fira tingués assegurat el seu futur. Aquesta entitat es va anar transformant alhora que desapareixia donant lloc a l’actual entitat organitzadora Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà.

 

 

 

 

 

 

 

CIRC AL POBLE

L’artista arrenca a recórrer la pista, tu diries que es despista però que no defalleix. Arrel d’això, arran d’aquí un pare no para i la mare s’amara de pressa i corrents.

A tocar del vent, lluents, llampats, arriben els nens. No és un ruc, és un truc, criden i riuen contents. S’infla de claca la carpa llavors. Un parany, un engany, ha colat!

I ha esdevingut l’impossible: la fira, de nou, un any més, amb pantalons llargs i d’estrena. Quina mena de fet, quina fe, quant de circ! I sí, un any més: la pista, la mare, el pare i els nens.

 

Programació

 

Espai Escola

Des de fa uns quants anys arreu del nostre país podem trobar cada cop més projectes que vinculen el circ amb els infants i joves.

En aquestes edats i en aquests projectes el circ s’utilitza i s’entén de diferents maneres: Com a eina de cohesió social; com a forma d’expressió artística; com a activitat física saludable; com a vehicle per fer relacions, per jugar, créixer com a individus i explorar i conèixer les potencialitats del nostre cos…

“Espai Escola” té dues voluntats: aglutinar en un sol dia i un sol lloc aquests diferents projectes perquè aquests nens i joves comparteixin i descobreixin altres realitats diferents però alhora tan properes a la seva.

Fer d’aparador per a tot aquell públic que desconeixia que el circ ja ens pot sorprendre en edats molt primerenques.

firacirc

Seguiu i us agrada:

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: